AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 BARBARIAN
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

jordanvarna1
Üye

İleti 3

İletim - 21/05/2005 :  03:51:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhaba beyler ben diablo2 de biraz yeni sayilirim favorim barbarian. oyuna ilk basladigimda manyak sardi. ilk 35.lvl kadar sorun yoktu vurdugum dusuyodu artik boos larda baya bi takiliyorum attiklari resistler helti direk dusuruyo suan nightmear dayim siz olsaydiniz hangi skillere verirdiniz nelere abanmam lazim. resistanslari yukseltmenin ince detaylari varmi .saygilar

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 21/05/2005 :  18:47:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sana barbarianla ilgili birkaç ince taktik vereyim. Bunların hepsi benim kendi barbarian'ımda kullandıklarımdı. Öncelikle sana şunu belirteyim üzerinde cold'a karşı immunite veren birşey yoksa oyunda çok çok zorlanırsın... Böyle bir sorunun varsa bunu en kısa sürede çözmeye bak.

Öncelikle kendini savunman çok önemli bunun için Iron Skin ve Naturel Resistance'a max vermelisin. Ayrıca hızlı hareket için İncreased stamine ve speed'e 1 ver. Bu şekilde kendini en iyi şekilde korur ve sıkışınca hızla kaçabilirsin.... Combat Masteries'de başka skill kullanmana gerek yok.

Combat Skill'ler içerisnde öncelikle master olacağın silahı seçmen gerekiyor. Seçtiğin silah türünü max yaptıktan sonra burada vereceğin 3 skill kalıyor. Birincisi DoubleSwing (ben çift kılıç kullanıyorum) buna max veriyorsun. Diğer skill ise Frenzy... bu skill ile çok hızlı bir şekilde saldırıda bulunabiliyorsun. Burada vereceğin son skill ise Leap. Onada sadece 1 veriyorsun. Sıkıştığında kaçmak lazım değilmi (: Ben pek çok oyuncunun aksine Whirlwind'e hiç vermedim. Çünkü bu skill'i kullanırken potion içemiyorsunuz ve başlarda iyi gözüken bu skill hell'de öldürülmenizin en önemli sebebi haline geliyor.

Warcries skilleri içerisinde kullandığım tek skill battle order'dır onada 3-5 arası vermek yeterli oluyor. Bazı arkadaşlar battle command'ıda kullanıyorlar ama ben kendi adıma o skill'i pek tutmadım (:

Verdiğim bu skillere gerekli miktarda puanı vermenin yanında iyi bir barbarian yaratmak için (özellikle hell'de) çok kaliteli item'lara ihtiyacın var. Sadece defans yada sadece saldırı veren item'ler seni çok ilerilere taşıyamaz....
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 21/05/2005 :  19:48:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Iron Skin ve Natural Resistance'a max vermek fazla. Çünkü 10'dan sonra çok küçük miktar artıyor ve gereksiz skill israfı. +skill veren itemler ile yükselecektir zaten. Bunun dışında, Rappier'ın dediği gibi bir Leap iyi olacaktır. Frenzy'i çok severim max'larım :). WW ise favorimdir, maxlanmasa bile açılarak, zor yerlerden bu sayede kaçılabilinir...

Ama ne olursa olsun, Barbar'ın hayatta kalması, itemlerin kalitesine bağlı...
Sayfanın En Üstüne Git

tot_rames
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 30/05/2005 :  17:46:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben hell i birit miş bir barbarian ım lev 86 mace masteriyi fülleyeceksib bir kete 3 kerede rezist mastirisi var o na o kadar versen yeter bir de gerekir ıron skile aban kalırsa consatreye verirsin
Sayfanın En Üstüne Git

t.H.e W.i.Z.a.R.d
Üye

Turkey
İleti 287

İletim - 02/06/2005 :  15:01:50  Bilgileri Göster  t.H.e W.i.Z.a.R.d'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Mace masteryi fullemene gerek yok.Kullandığın silah türünün masterysini fulle.En güçlüler spera ve sword(benim favorim sword)
Sayfanın En Üstüne Git

lord_deniz
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 03/06/2005 :  10:47:16  Bilgileri Göster  lord_deniz için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar bence charlarda yapılamsı gereken seyleri anlamanın en kolay yolu ilk önce su link'e bir tıklamaktır...

http://www.d2items.com/skills.php

sonra herkez kendi kafasına gore char yapabilir...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000