AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 İmza Yarışması...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 24/05/2005 :  23:45:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
demon_hunter tarafından yazılan:

şeytanları daha iyi hissedebilmek için gözlerini oymuş ( şaka değil )

Şaka değil ama yanlış, 10.000 sene boyunca, karanlık bir zindanda hapis kaldığı için kör arkadaş. Ve o sözdeki incelik de, Blizzard'ın "unit speech (birim konuşmaları)" için yaptığı şakalardan biri... Şimdi anlamayabilirsiniz tabii şöyle bir bilgi veriyim, Starcraft ve Warcraft'ta birimlere sürekli tıklayınca komik şeyler söylerler, bu da onlardan biri...

Eheh madem yazdık buraya birşeyler, imzamdaki söze de dikkat çekerim der, buralardan uzaklaşırım ...
Sayfanın En Üstüne Git

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 25/05/2005 :  08:39:20  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Şaka değil ama yanlış, 10.000 sene boyunca, karanlık bir zindanda hapis kaldığı için kör arkadaş. Ve o sözdeki incelik de, Blizzard'ın "unit speech (birim konuşmaları)" için yaptığı şakalardan biri... Şimdi anlamayabilirsiniz tabii şöyle bir bilgi veriyim, Starcraft ve Warcraft'ta birimlere sürekli tıklayınca komik şeyler söylerler, bu da onlardan biri...

Ben bunu sallamıyorum. blizzard ın sitesinde okudum. hatta ondan sonra eksisözlük ten de buldum. ikisi de aynı şeyi söylüyor. bilmem anlatabildimmi? senin dediğinde doğru olabilir ama ben öyle okudum.

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 25/05/2005 :  13:32:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sana sallıyorsun demedim. Ama ben bir yerden okumadım. Warcraft 3'ü oynarken, Illidian'ı zindan kurtardığımda kendi söylüyor . (40 yıllık arkadaşımmış gibi anlatım ehueh )
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/05/2005 :  16:12:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ivan hocam tanıyor da söylüyor, daha ne diyelim :)
Sayfanın En Üstüne Git

HeyCJ
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 13/11/2005 :  19:15:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bEnİm Kİ GÜZEL LOOOOOOOOOO
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu