|
| Yazar |
Konu  |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 24/05/2005 : 23:45:35
|
alıntı: demon_hunter tarafından yazılan:
şeytanları daha iyi hissedebilmek için gözlerini oymuş ( şaka değil )
Şaka değil ama yanlış, 10.000 sene boyunca, karanlık bir zindanda hapis kaldığı için kör arkadaş. Ve o sözdeki incelik de, Blizzard'ın "unit speech (birim konuşmaları)" için yaptığı şakalardan biri... Şimdi anlamayabilirsiniz tabii şöyle bir bilgi veriyim, Starcraft ve Warcraft'ta birimlere sürekli tıklayınca komik şeyler söylerler, bu da onlardan biri...
Eheh madem yazdık buraya birşeyler, imzamdaki söze de dikkat çekerim der, buralardan uzaklaşırım ... |
 |
|
|
DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356 |
İletim - 25/05/2005 : 08:39:20
|
Şaka değil ama yanlış, 10.000 sene boyunca, karanlık bir zindanda hapis kaldığı için kör arkadaş. Ve o sözdeki incelik de, Blizzard'ın "unit speech (birim konuşmaları)" için yaptığı şakalardan biri... Şimdi anlamayabilirsiniz tabii şöyle bir bilgi veriyim, Starcraft ve Warcraft'ta birimlere sürekli tıklayınca komik şeyler söylerler, bu da onlardan biri...
Ben bunu sallamıyorum. blizzard ın sitesinde okudum. hatta ondan sonra eksisözlük ten de buldum. ikisi de aynı şeyi söylüyor. bilmem anlatabildimmi? senin dediğinde doğru olabilir ama ben öyle okudum.
|
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
|
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 25/05/2005 : 13:32:09
|
Sana sallıyorsun demedim. Ama ben bir yerden okumadım. Warcraft 3'ü oynarken, Illidian'ı zindan kurtardığımda kendi söylüyor . (40 yıllık arkadaşımmış gibi anlatım ehueh ) |
 |
|
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 25/05/2005 : 16:12:07
|
| Ivan hocam tanıyor da söylüyor, daha ne diyelim :) |
 |
|