AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 cmturkey ?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

SIRP
Üye

Turkey
İleti 697

İletim - 12/07/2003 :  17:56:34  Bilgileri Göster  SIRP için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ben cm 4 de aradığımı bulamadım yani oyunu beğenmedim şu son transferler bittiğinde cm 3 (2002-2003) içinde bir transfer yaması çıkartıcakmısın ?_???

AZEWO

cmturkey
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 14/07/2003 :  17:00:24  Bilgileri Göster  cmturkey için bir AOL İletisi Gönder  cmturkey için bir ICQ İletisi Gönder  cmturkey'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  cmturkey için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Selam,

CM4 içinde mutlaka yama çıkartılacaktır fakat sen sanırım 01/02 için bir yama hazırlamamızı istiyorsunki bu yama şu anda hazır.Server'a yüklenecek ve sizlere sunulacak.Ayrıca 01/02 için her ay yeni bir yama da mutlaka çıkartılacak.

Murat Tekmen
CMTURKEY.CoM
Webmaster®
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 14/07/2003 :  17:30:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla çok iyi olur şahsen ben bir çok arkadaşımın (bende dahil) cm4 ten hoşlanmayıp o1-02 i oynadığını biliyorm bu sayede bizlerde yeniliklerden faydalanacağız şimdiden sağolun
Sayfanın En Üstüne Git

MaDMaX
Üye

İleti 172

İletim - 15/07/2003 :  18:53:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dostlar Cm 01/02 transfer yaması sitemize eklenmiştir, isteyen arkadaşlar sitemizden indirebilirler.

CmTurkey Interactive
Genel Editör
Sayfanın En Üstüne Git

SIRP
Üye

Turkey
İleti 697

İletim - 15/07/2003 :  22:41:10  Bilgileri Göster  SIRP için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
cmturkey tarafından yazılan:

Selam,

CM4 içinde mutlaka yama çıkartılacaktır fakat sen sanırım 01/02 için bir yama hazırlamamızı istiyorsunki bu yama şu anda hazır.Server'a yüklenecek ve sizlere sunulacak.Ayrıca 01/02 için her ay yeni bir yama da mutlaka çıkartılacak.

işin iyi her ay yeni yamanın çıkıcak olması transferler durmaz şindik
sağol cmturkey

AZEWO
Sayfanın En Üstüne Git

cmturkey
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 17/07/2003 :  11:45:47  Bilgileri Göster  cmturkey için bir AOL İletisi Gönder  cmturkey için bir ICQ İletisi Gönder  cmturkey'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  cmturkey için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sizde saolun, görevimiz.

Murat Tekmen
CMTURKEY.CoM
Webmaster®
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000