AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 delircem lütfen bakın...(MSN massanger 7.0)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

buğrahan_15
Üye

Turkey
İleti 37

İletim - 15/05/2005 :  12:47:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
selam msn massanger 7.0 kullanıyorum arkadaşımın yolladığı ifadeleri sağtıklıyıp ekle yapamıyorum 6 defa silip yeniden yükledim ama değişen bişey olmadı hatta onardım gine değişmedi arkadaşımın yolladğı ifadeleri sağ tıklıyom kopyala ve tümünü seç çıkıyo ekle diye bişey çıkmıyo delircem lütfen yardım edin

Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296

İletim - 15/05/2005 :  13:48:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Msn 7.0 Final version da smily üstüne gelip sağ tuşa basinca ekle falan çıkmıyor ancak bu özellik beta versionda var

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 16/05/2005 :  17:20:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Karakartal312 bence yanlış biliyorsun, ben 7,0 full kullanıyorum ama add seçeneği var.
Sayfanın En Üstüne Git

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 17/05/2005 :  15:26:48  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet ben msn messenger 7.0 BETA kullanırken karşıdan gelen smiley leri ekleyebiliyordum.Fakat msn messenger 7.0 final i kullanmaya başladım ve artık herhangi bir smiley i ekleyemiyrum.Aynı sorun bende de oldu ama mesela benim bir arkadaşta da msn.7.0 final yüklü onda bir sorun yok....
Sebebini ve çözüm yolunu bilen yazsın LÜTFEN!

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 19/05/2005 :  17:46:09  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
7.0 finalde karşı tarafın smiley lerini ekleyemiyoruz(maalesef). microsoft bunu güvenlik açığı olarak gördüğü için kapattı

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 19/05/2005 :  17:53:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
E peki ben nasıl yapabiliyorum?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu