AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 San Andreas (PC)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 15/05/2005 :  10:36:35  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar GTA San Andreas ın ne zaman çıkacağını bilen var mı? PS sini çıkarılalı 1 sene oluyo PC si hala çıkmadı

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 15/05/2005 :  15:57:21  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
7 Haziran 2005 tarihinde Amerika'da piyasaya çıkacak. 8 Haziran tarihinde Avrupa'da olması beklebiyor. Türkiye'ye ne zaman gelir o belli olmaz.

Kopya oyunculara not: Oyunda çok gelişmiş bir kopya koruma sistemi olacak( Hoş gene kırarlar ya!).
Sayfanın En Üstüne Git

swindler
Üye

İleti 2

İletim - 22/05/2005 :  09:11:43  Bilgileri Göster  swindler'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
zeggy_557 tarafından yazılan:

Kopya oyunculara not: Oyunda çok gelişmiş bir kopya koruma sistemi olacak( Hoş gene kırarlar ya!).

Çoktan kırdılar internette yayınlıyolar. Fakat onu kıran fransızlar görüntü kalitesini bayağı bozmuşlar siz en iyisi bekleyin oyun çıktıktan sonra download linklerini koyarlar internete
Sayfanın En Üstüne Git

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 22/05/2005 :  17:34:46  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya tabikide kırarlar.Bakın daha oyun çıkmadan kırmışlar bile.Düşününki oyun çıkınca neler neler yaparlar.Ya şu oyun hele bi çıksında... Sonra nolursa olsun.

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

hsengun
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 04/06/2005 :  11:21:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Grand Theft Auto:San Andreas 07.06.2005 tarihinde çıkıyor.Büyük bir rekor kıracağından eminim bu oyunun.
Sayfanın En Üstüne Git

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 04/06/2005 :  19:53:44  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya o oyun 7 CD falan olmasın?

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000