|
Yazar |
Konu  |
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 13/03/2007 : 13:35:24
|
1) Kopyalarda ev yapılabiliyor, tabi eğer yapmayı bilirseniz ki burda bunu paylaşmak forumun kurallarına aykırı. 2) Sorellina bir öğrenci yurduna girmiş, evin bütün masraflarını sen karşılamıyorsun, sadece kullandığın kadarını ödüyorsun. 3) Diyelim ki build modunu kullanmayı bir yerden öğrendiniz; öğrenci yurtlarında yer döşemesi, duvarların rengi ve pencere dışında bir şey yapamazsınız. Evi ya da odanızı büyütemezsiniz. Diğer odalara, kapısında ancak ders tahtasının haricinde bir baloncuk olduğu zaman girebilirsiniz, isterseniz oradakileri satıp kendinize birşeyler bile alabilirsiniz. Fakt yatakları da silerseniz ölebilirler. 4) ''Work in Cafeteria'' ise size ders dışındayken para kazanma olanağı sağlar, bunu taksiyle mahalledeki(kampüsdeki) alışveriş merkezi veya eğlence kulüplerine gidip barmen olarak da yapmak mümkün. Ev arkadaşlarınızın ödevlerini yaparak, spor hocalığıyla, kumarda, bilardo masasında da para kazanabilirsiniz. Tabi en akılcısı bir resim yapıp onu satmak, aldığınız para (sanat yeteneğiniz tamamen doluysa) 600 simuleona kadar yükselebiliyor. 5) Yurtları kendiniz yapamazsınız. Öyle bir ev için kampüsdeyken ev yapma bölümüne girin, yanında kepli öğrenci resmi bulunan butona basın, hazır yurtlar belirecektir. Kaç kişilik olduğuna bakın, ne kadar öğrenci alırsa o kadar kasar.(en az 5 öğrenci) |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
asphalt2
Üye

Turkey
İleti 189 |
İletim - 10/04/2007 : 17:33:17
|
aybuke'ye katılıyorum korsan oyunda ev yapamazsın diye bisi yok (yoksa benimkileri yerlestiremezdim)ben univercity bende olmadıgı icin bisi diyemem sadece bu soylentiyi kaldırmak icin dedim |
EE DESİGN&EE GAMES |
 |
|
ilithecat
Üye

İleti 53 |
İletim - 15/04/2007 : 13:37:15
|
ya o dediğin galiba kampüs kampüs inşa edilemiyor ama bedava kalıyorsun |
 |
|
s e l e n a