AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 Sims 2'de Ev Yapma Sims 2'de Ev Yapmak
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 13/03/2007 :  13:35:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
1) Kopyalarda ev yapılabiliyor, tabi eğer yapmayı bilirseniz ki burda bunu paylaşmak forumun kurallarına aykırı.
2) Sorellina bir öğrenci yurduna girmiş, evin bütün masraflarını sen karşılamıyorsun, sadece kullandığın kadarını ödüyorsun.
3) Diyelim ki build modunu kullanmayı bir yerden öğrendiniz; öğrenci yurtlarında yer döşemesi, duvarların rengi ve pencere dışında bir şey yapamazsınız. Evi ya da odanızı büyütemezsiniz. Diğer odalara, kapısında ancak ders tahtasının haricinde bir baloncuk olduğu zaman girebilirsiniz, isterseniz oradakileri satıp kendinize birşeyler bile alabilirsiniz. Fakt yatakları da silerseniz ölebilirler.
4) ''Work in Cafeteria'' ise size ders dışındayken para kazanma olanağı sağlar, bunu taksiyle mahalledeki(kampüsdeki) alışveriş merkezi veya eğlence kulüplerine gidip barmen olarak da yapmak mümkün. Ev arkadaşlarınızın ödevlerini yaparak, spor hocalığıyla, kumarda, bilardo masasında da para kazanabilirsiniz. Tabi en akılcısı bir resim yapıp onu satmak, aldığınız para (sanat yeteneğiniz tamamen doluysa) 600 simuleona kadar yükselebiliyor.
5) Yurtları kendiniz yapamazsınız. Öyle bir ev için kampüsdeyken ev yapma bölümüne girin, yanında kepli öğrenci resmi bulunan butona basın, hazır yurtlar belirecektir. Kaç kişilik olduğuna bakın, ne kadar öğrenci alırsa o kadar kasar.(en az 5 öğrenci)

Out on the road there are fireflies circling.
Deep in the woods, where the lost souls hide.
Over the hill, there are men returning.
Trying to find, some peace of mind.

Sleep my child...
Sayfanın En Üstüne Git

asphalt2
Üye

Turkey
İleti 189

İletim - 10/04/2007 :  17:33:17  Bilgileri Göster  asphalt2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
aybuke'ye katılıyorum korsan oyunda ev yapamazsın diye bisi yok (yoksa benimkileri yerlestiremezdim)ben univercity bende olmadıgı icin bisi diyemem sadece bu soylentiyi kaldırmak icin dedim

EE DESİGN&EE GAMES
Sayfanın En Üstüne Git

ilithecat
Üye

İleti 53

İletim - 15/04/2007 :  13:37:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya o dediğin galiba kampüs kampüs inşa edilemiyor ama bedava kalıyorsun
Sayfanın En Üstüne Git

s e l e n a
Yeni Üye

Turkey
İleti 1