AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Merhaba:)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 10/05/2005 :  19:37:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sanal dünyada en nefret ettiğim,herzaman baktığım ve aniden açılmamaya başlayan ilgilendiğim sitelerdir.Biliyorum amatör ruhu var,zahmetli ve uğraştırıcı iş.Herşeye rağmen birden kayboldumu insan merak ediyor eyvah ne oldu diye:)sanırım şu an için açıldı aman nazar değmesin.

İyi oyunlar 1964

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 10/05/2005 :  20:07:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Açıldı açılmasına da , yönetici abiler veya bilgili seçkin üyeler bizi aydınlatabilir misiniz ? Bu gidiş gelişlerin sebebini öğrensek , hani biz de bişeyler bilsek bu konuda diyorum ... Bizi koparmayın oyunsitesinden ayrılığa dayanamaz oldu ,ayrılıktan yıpranmış terkedilmiş bu stratejik oyun ZEKAM

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 11/05/2005 :  01:47:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Açıkçası sebebini biz de bilmiyoruz. Şu an düzelmiş gözüküyor; ama yarın ne olacağı belli değil :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 11/05/2005 :  21:41:24  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de her gün bakıyordum açıldı mı diye... Bilge Kaan abii aydınlat bizi

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

onurcelikkol
Üye

Turkey
İleti 93

İletim - 15/05/2005 :  00:56:45  Bilgileri Göster  onurcelikkol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
evet ne oldu anlatın bize...

ı love you turkey
Sayfanın En Üstüne Git

mathadore
Seçkin Üye

Turkey
İleti 273

İletim - 18/05/2005 :  01:39:36  Bilgileri Göster  mathadore için bir ICQ İletisi Gönder  mathadore'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hakkaten bi ara ben de giremedim. Bakım var diye düşündüm.

Mathematical Android Trained for Hazardous Assassination/Device Optimized for Repair and Exploration
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000