AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 FRP oyun tavsiyelerinizi benimle paylaşırmısınız??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

HELLISDEVIL
Üye

İleti 34

İletim - 29/04/2005 :  22:58:38  Bilgileri Göster  HELLISDEVIL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ewde oyun yok frp turu seviyorum oyun kalmadı lutfen benimle paylaşırmısınız

HELLISDEVIL

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 02/05/2005 :  05:02:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O kadar çok oyun varki... sen oynadıklarını söyleki oynamadıklarından yardımcı olmaya çalışalım. Ayrıca yenimi istersin yoksa klasik te olabilirmi?? Bunları belirtte bizde ona göre yardımcı olalım...
Mesela benim favorim NWN'dir. Bu oyunu oynamadıysan kesinlikle oyna. Hatta işi abart ve bir wizard yada monk ile oyna ve oyunun ne kadar eğlenceli olabileceğini gör ))
Sayfanın En Üstüne Git

HELLISDEVIL
Üye

İleti 34

İletim - 03/05/2005 :  22:37:13  Bilgileri Göster  HELLISDEVIL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
lordoftherings serisi ultima heroes serisi worldofwarcraft warcraft seri starcaraft seri knight online abi simdi aklıma gelmedi fazla amqa daha war sen soyle yeter bana yine de saol

HELLISDEVIL
Sayfanın En Üstüne Git

HELLISDEVIL
Üye

İleti 34

İletim - 03/05/2005 :  22:39:26  Bilgileri Göster  HELLISDEVIL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bi d e taaa bii ki diablo serisi allahım be nası unuttum ben bunu oyı-unu be

HELLISDEVIL
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 04/05/2005 :  00:21:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şimdi öncelikle söylediğin oyunların içerisinde sadece ultima (ve eğer heroesle kastettiğin might&magic ise o) frp diğerlerini hepsi frp karakterleri içeren strateji oyunları. Haa bide unutmadan diablo frp değil.... (:
Senin frp anlayışınla benimki arasında dağlar kadar fark var. Ve görebildiğim kadarıyla frp konusunda oldukça bilgisizsin. Sana tavsiyem NeverWinter Night oyununu ve 2 adet exp paketi alıp oyuna başlaman. Daha sonrasında frp'nın ne olduğunu anlarsın. Eğer bu oyun tarzını beğenirsen klasiklerden Baldur's gate'i tavsiye ederim.
Yok beğenmezsen sana Gothic yada Morrowind oynamanı tavsiye ederim ama bu iki oyunda frp konusunda çok bilgisi olmayan insanları sıkar...

Birde unutmadan sana oyun tavsiyesinin yanında birde araştırma tavsiyesinde bulunacağım. Lütfen google'dan frp diye arat ve olayın ne olduğunu tam anlamıyla öğren .....
Sayfanın En Üstüne Git

Hextor
Üye

Turkey
İleti 37

İletim - 11/05/2005 :  13:28:09  Bilgileri Göster  Hextor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
:)

Sana Katılıyorum Rappier. Bu arada Olay FRP den açılınca sana birşey soracağım. Ben Eski kafalılardanım biraz BGII yi hala oynuyorum (shadows of Amn)'i bu oyunun patchi (thone of baal) mı acaba? yani devamı niteliğinde olanı. eMule dan indiriyorum bunu ama SoA ya patch olmuyorsa kasmayacam daha fazla.

Son bi Sözde Diğer arkadaşa:
Eğer FRP yi anlamak ve öğrenmek istiyorsan (ki ben ~10yıldır içindeyim) bunun için Önce kitaplarını okumayla işe başlamalısın. Dragon Lense (Ejderha mızrağı), Forgotten Realms (unutulmuş Diyarlar), Yada David Eddings'in kitapları ama sen yok baba okumak beni kasar diyorsan D&D'nin Oyuncunun el kitabını al orda biraz bilgi sahibi olursun Sonrada Bilg.da değilde gerçek hayatta konuşarak oyna bu [Bence tabii] Çok daha zevkli.

Sana iyi oynlar olsun.
SELAMETLE....

Şeytan ânın, Tanrı zamanın EFENDİSİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000