AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 World of Warcraft
 WOWDA HATA ARKADASLAR ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu 
Sayfa: / 2

HELLISDEVIL
Üye

İleti 34

İletim - 29/04/2005 :  22:51:52  Bilgileri Göster  HELLISDEVIL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
WOW oynarken hata werio oyunu oynayamıom deli olcam yardım lutfennn

HELLISDEVIL

HELLISDEVIL
Üye

İleti 34

İletim - 03/05/2005 :  22:50:02  Bilgileri Göster  HELLISDEVIL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yaws eroorr werio uyuz oldum yardım yok mu

HELLISDEVIL
Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 04/05/2005 :  02:50:55  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Birincisi bu tarz cami önünde yardım ister gibi konu başlıkları seçmeyin, istediniz de kim yardım etmedi, eğer cevap gelmiyorsa kimse bilmiyordur veya bilen birileri ortada yoktur. İkincisi yardım da yardım diyorsun ama hata nedir, nerde çıkıyor, nasıl bir şeydir yazmıyorsun, müneccim olmak lazım hatayı çözmek için, biraz daha dikkatli olunası...

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

HELLISDEVIL
Üye

İleti 34

İletim - 11/05/2005 :  14:54:33  Bilgileri Göster  HELLISDEVIL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yaa bak ben dinci fln deilimdir namaz kılmasını bilmiorum ben sadece wow eror yazı yodu

HELLISDEVIL
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 13/05/2005 :  23:02:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Biz de müneccim değiliz. WoW Error yazman, sana yardım edebilmemiz için yeterli değil.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 14/05/2005 :  00:47:41  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Uzun zamandan beri girmiyordum.Error 132 ve 0 herkeste kopya oynayan(belki orjinallerde de oluyordur)hiç kasma yok edeyim errorları diye
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu   
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000