AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Detecting IDE Drives...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

yunuslacin
Üye

Turkey
İleti 171

İletim - 24/04/2005 :  11:59:13  Bilgileri Göster  yunuslacin'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu yazı geliyor ve bilgisayar açılmıyor.Çok nadir olsada arada bi kafasına esiyo ve açılıyo bu seferde cdromu görmüyo.Kapattığımda yine aynı şekilde açılmıyor.

JA RULE - FURİOS

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 30/04/2005 :  14:52:00  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bilgisayarını ilk açarken DELETE tuşu ile biosa girmen lazım ordan "LOAD SETUP DEFAULTS" diye bir yazı olması lazım veya "LOAD FAIL-SAFE DEFAULTS". bunlardan hangisi yazıyorsa ona gireceksin çıkan uyarıya E olarak yanıt ver. ardından "SAVE AND EXIT" yaparak çıkış yap eğer yine düzelmezse cd-rom ve harddiskinin "jumper" ayarlarını kontrol etmen gerekiyor. bu iş biraz profenyonellik istiyor eğer fazla bir bilgin yoksa kurcalamanı pek tavsiye etmem

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

yunuslacin
Üye

Turkey
İleti 171

İletim - 02/05/2005 :  12:04:48  Bilgileri Göster  yunuslacin'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bios'a girse ok.düzeltirim, ona bile girmiyo ki. öyle takılıp kalıyo.

JA RULE - FURİOS
Sayfanın En Üstüne Git

bdogan
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 22/05/2005 :  23:52:36  Bilgileri Göster  bdogan için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
cdrom da soun vardır cd romun ide kablosunu çıkarıp açmayı dene açılırsa problem ondandır

Bir MIH yitirdikti, NALdan olduk.
Bir NAL yitirdikti, ATtan olduk.
Bir AT yitirdikti, ATLIdan olduk.
Bir ATLI yitirdikti, ZAFERden olduk.
Bir ZAFER yitirdikti, ÜLKEDEN olduk.
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 25/05/2005 :  10:33:02  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
buna benzer sorunları bazı anklartların biosları da yapıyor. benim eski anakartta da yapıyordu bunu. mesela başka bi harddisk taktığımda uzun süre beklemem gerekiyordu... sen bir de cd ve harddisk bağlantı kablolarını çıkarıp açmayı dene daha sonra tekrar tak. biraz bekleyebilirsin ama elinde sonuda açılacaktır emin ol

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000