arkadaşım gta san andreas ta ki para şifresi R1 R2 L1 x sol ok aşağı sağ ok yukarı sol ok aşağı sağ ok yukarı. BU şifreyi normal oyunu oynarken hızlı bir şekilde gir
arkadaşım gta san andreas ta ki para şifresi R1 R2 L1 x sol ok aşağı sağ ok yukarı sol ok aşağı sağ ok yukarı. BU şifreyi normal oyunu oynarken hızlı bir şekilde gir
benim nu oyunla ilgili 2 adet sorum var.birincisi oyunun başlarında bi kamyonla sahilde bi evden 3 adet kutu çaldırıyo ve görevi bitirdikten sonra aynı kamyonu bulursan geceleri evlerden hırsızlık yapabilirsin diyo.ben o kamyonun aynısını buldum ama gece denememe rağmen evlere girip hırsızlık yapamıyorum nasıl yapılacağını detaylı bi şekilde açıklıyabilirmisiniz. 2 .nci sorumda oyunun içinde kız arkadaş ediniyosun ya şimdi 1 tanesi ilk evinin yanında ötekide haritanın tepesindeki kurpiyer kız.onlar tamamda oyunun opsion kısmındaki istatistiklerde 5 adet kız arkadaşla arandaki ilişki seviyesi yüzdesi gösteriyo ama ben sadece 2 tanesini bulabildim zaten onlarda haritada kalp şeklinde gözüküyor.benim sorum haritada gözükmeyen lere nasıl ulaşıldığı