Bence parali da olabilir, iddaa gibi. Bunun icin yonetici arkadaslar milli piyango ile konussalar acaba? bu kadar adam, bu kadar uye cok keyifli olur. Haber bekliyoruz sizden kazaz
Beyler paralı oynayacaksanız mackolik diye bir sitede var orada da oynayabilirsiniz. Benim düşüncem burada paralı iddia oynamak abes gibime geliyor. Öyle bişey olursa forum dışında hiç bir yere bakmıyorken şimdi hiç bakmayız sitenin diğer kısımlarına.Biz sadece foruma yazı yazıyoruz acaba kaç kişi gönderilen incelemeleri okuyor ya da klasikler kısmına bakıyor.İddia diye bi olay da olursa zaten iyice artık iddia ortamına dönüşür.Başka bişey konuşulmaz.Yok hakem şike yaptı bilmem ne.Zaten yasal olarak da çok yükümlülük ister bu tür olaylar. Bence yapılmamalı ama son söz tabii yine Bkkazaz ve diğer yöneticilerin...
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...