Bir bildiğim yok sadece gördüklerim var.Bnm açımdan Lara böyle değildi dış görünüşü bir kere tam anlamıyla farklı bir kişiliği barındıyor oyun sinema filminden etkilenilmişçesine hazırlanmış gibi sanki oyuncu böyle daha bir kabul edecek gerçi ederde bn hariç belki de yapımcısı değişti diye daha bir tavır aldım zamanında bu seriye.Fakat artık umutsuz fln değilim çünkü bir şey umduğum yok.
sinema filminden etkilendiği kesin!!!o konuda haklısın;ama traod serisini ilk oynadığım zaman diğer oyunlardan daha güzel gelmişti,neden: çünkü daha fazla action vardı,ve oyundaki bulmacalar o kadar zor değildi;tek sinir oldugum konu insanlarla kousmasıydı;ha ben ing.öğret. oldugum için anlayabiliyodum ama yinede sevmemiştim:-( ve u yeni seride daha fazla action olacağı söyleniyor.. bi başka hosuma giden özellik ise laranın görünüşü idi;çünkü traod diğre oyunlara göre daha gerçekciydi;ve cok fazla abartısı yoktu.... ki zaten bu son oyun daha iyi grafiklere sahip olcak.... ve eski oyunlardaki o bulmacalar artık sıkmıştı coğu insanı;(tamam bulmaca olmasa oyunun tadı kalmaz)5 seride birbirine benziyodu..ve yeni bi soluk lazımdı;yeni lara, yeni silahlar ve yeni bi tarz....
Burda yapılan yenilikten de öte aslı yok ki ortada üstüne yenilik eklenmiş olsun. Bambaşka bir oyun çıkaracaklar işte bu böyle.Keşke adı tr olmasaydı da ne olursa olsaydı. Takdir etmeyi bilmeyen insanlığın ödettiği bedel bu.Her serisine bir değil on değil bin laf sarfedersen yıkıcılığın işte en gzl örneklerinden biri olarak çıkar işte 7.seri