AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Tomb Raider
 Tombraider 7 LEGEND
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 37

memocan1984
Üye

İleti 47

İletim - 06/08/2005 :  12:46:58  Bilgileri Göster  memocan1984'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
anldım;sen pek oyundan ümitli değilsin anlaşılan,niye böyle düşünüyosun ki? yoksa oyun hakkında bi bildiğn mi var?

kartallar yüksekten uçar!!!
Sayfanın En Üstüne Git

die
Üye

Turkey
İleti 113

İletim - 06/08/2005 :  14:57:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir bildiğim yok sadece gördüklerim var.Bnm açımdan Lara böyle değildi dış görünüşü bir kere tam anlamıyla farklı bir kişiliği barındıyor oyun sinema filminden etkilenilmişçesine hazırlanmış gibi sanki oyuncu böyle daha bir kabul edecek gerçi ederde bn hariç belki de yapımcısı değişti diye daha bir tavır aldım zamanında bu seriye.Fakat artık umutsuz fln değilim çünkü bir şey umduğum yok.
Sayfanın En Üstüne Git

memocan1984
Üye

İleti 47

İletim - 06/08/2005 :  16:51:14  Bilgileri Göster  memocan1984'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sinema filminden etkilendiği kesin!!!o konuda haklısın;ama traod serisini ilk oynadığım zaman diğer oyunlardan daha güzel gelmişti,neden: çünkü daha fazla action vardı,ve oyundaki bulmacalar o kadar zor değildi;tek sinir oldugum konu insanlarla kousmasıydı;ha ben ing.öğret. oldugum için anlayabiliyodum ama yinede sevmemiştim:-(
ve u yeni seride daha fazla action olacağı söyleniyor..
bi başka hosuma giden özellik ise laranın görünüşü idi;çünkü traod diğre oyunlara göre daha gerçekciydi;ve cok fazla abartısı yoktu....
ki zaten bu son oyun daha iyi grafiklere sahip olcak....
ve eski oyunlardaki o bulmacalar artık sıkmıştı coğu insanı;(tamam bulmaca olmasa oyunun tadı kalmaz)5 seride birbirine benziyodu..ve yeni bi soluk lazımdı;yeni lara, yeni silahlar ve yeni bi tarz....

kartallar yüksekten uçar!!!
Sayfanın En Üstüne Git

die
Üye

Turkey
İleti 113

İletim - 06/08/2005 :  18:18:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Burda yapılan yenilikten de öte aslı yok ki ortada üstüne yenilik eklenmiş olsun.
Bambaşka bir oyun çıkaracaklar işte bu böyle.Keşke adı tr olmasaydı da ne olursa olsaydı.
Takdir etmeyi bilmeyen insanlığın ödettiği bedel bu.Her serisine bir değil on değil bin laf sarfedersen yıkıcılığın işte en gzl örneklerinden biri olarak çıkar işte 7.seri
Sayfanın En Üstüne Git

Batuhan22
Üye

Turkey
İleti 35

İletim - 08/08/2005 :  15:31:27  Bilgileri Göster  Batuhan22'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
babalar cekilen filimden alın mış konusu ben 2 sinide izledim 3 cüsüde cıkacakmış diyorlar cıksada oynasak
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 37 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000