Ya yazdığımı tekrar okudum yeterince anlaşılır gözüküyor.Sitenin ingilizce olduğunu ztn söylemişim ve ztn türkçe bir site de vermişim.Ana sayfasına bak şu verdiğim sitenin bulacaksındır.
herkese selam:bende tomb raidercılardanım;az mı kafayı yedim oyunla:ama sunu sölem bu oyundan baska oynadıgım oyunlardan bu kadar zevk almıyorum,neyse hasret kalmıstık yeni oyununa....oyunu ilk duydugum zaman hangi specifications gerekli olduguna baktım ama buladım;sanırım SNOWBLIND adlı oyunla aynı motoru kullanacakmıs? ve sunları buldum: OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows 2000/Windows XP (admin rights required) (Windows® 95/98/ME/NT not supported) CPU: Pentium IV 1.5GHz (or AthlonXP equivalent) RAM: 256 MB System Memory GRAPHICS: 100% DirectX 9 compatible 64MB Direct3D Card with Pixel Shader 1.1 support (GeForce 3/Radeon 8500+) (GeForce 4MX not supported) SOUND: 100% DirectX 9 compatible Sound Card OPTICAL DRIVE: DVD-ROM drive HARD DRIVE: 3GB free disk space INPUT DEVICES: Keyboard and Mouse
Note: Laptops & Integrated graphic cards may function but are not supported.
Recommended Spec:
CPU: Pentium IV 2.4GHz (or AthlonXP/64 equivalent) RAM: 512MB System Memory GRAPHICS: 100% DirectX 9 compatible 128MB Direct3D Card with Pixel Shader 2.0 support (GeForce 6 Series/Radeon X series) INTERNET: LAN and Broadband Internet play supported.
inşallah notebookum bu oyunu kaldırır yoksa kafayı yerim;cıldırır mahfolurum;hayatımı zehr ederim....... bu arada grafik kartım intel 900 uma?bi bilginiz varsa yorum yapın lütfen
Note: Laptops & Integrated graphic cards may function but are not supported!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ne demek şimdi bu:benim notebook recomended spec.ların hepsini tutuyo!!!!ama insallah bi sorun cıkmaz... ------çok özledim lady croft'u------------:-)