18 nisan,az kaldı:)Bugün kısa bir videosunu izledim.Evet ilk TR tadı var ve güzel olacak gibi en son hereketi tutunduğu yerden ters takla atarak ayaklarının üstüne geldiği hereketti ki bu hareket bilenlere bir gönderme gibi:)TR1-5 de tutunduğun yerden shift tuşu ve yukarı tuşuna basarak bu hareketi yapıyorduk(ilk bilmeden yapınca ne oluyor demiştim).Son oyunu TR6 yok sayacaklar gibi bekleyelim bakalım?;)
Baya umduğumuzdan dahi uzun bir süre koydular oyuna. Bu işi kendilerince ciddiye aldıklarını gösteren bir şey. Ciddi anlamda uğraştıkları ortada üzerinde çalıştıkların da. Elbette oyun alıcılığı adına yapılan uğraş asıl uğraştan fazla bunda kimse böyle olmadığı hakkında söz bulamaz.Demonun çıkmasından söz ediliyor bu gayet iyi çıktığında herkes kesin sözler edebilecek artık.Oyunun tomb raider kimliği dışında tarafımca bakıldığında bu kadar emeği Tr karakteri üstüne kurmamaları gerektiğini düşünüyordum.Oturmuş bir şey var ve diğer her şey kabul edilir olsa bile yer ettiyse siz de karakter. Yeni baştan yapılmaya kalkılmasıyla bildiğiniz karakteri ilişkilendiremiyorsunuz. Sanırım bnm gibi olan yok. Bundan bu açıklamayla en azından ndn bu kdr buna söz edişimi anlayın.Bu laraya bir bakın ve de başlangıcından Tr 6 ya kdr dvm eden Laraya evet arada değişimlere uğramış bu zamanda da. Yalnız daha iyi hale getirilmiş yoksunlaştırılmamış.Bunlar bnm sözlerimdi burası da forum Ve Tr hakkında. Yani kimse lafımda bir karşılık aramasın. Sözdü kaldılar okdr. Sizin gibi bn de söyledim. Sadece söylediklerimiz farklı .TR6 yı yok sayamazlar mrk etme Geppettous. Ortada bir emek var her ne kadar hatalı sayılsa da hatta hakkaten hata yapmış olsalar da bunu yapamazlar. Maddiyat bu kadar göz önüne alınmasa ve bazı şeylere inanırlarsa bnce Tr6 yı yeniden de çıkartmaları çok doğru bir çaba olur.Sn yok saymalarından bnse olabilirliğini bir kenara bırakıp yeniden çıkartmalarından bahsediyorum.Legendı övmene de bu nedenden hak buluyorum.(:
demek 18 nisana ertelemişler,ilginc? oyunun cıkıs tarihi nerdeydse belirlenen çıkış tarihinden(hatırlayacaksınız ki 2005 sonbaharı idi) nerdese 6-7 ay sonrasına bırakılmaış,,,insan düşünüyo tabi nedendir die? ve hemen akla su soru gelebiliyo:acaba ps3 ü bekliyorlar sırf?