AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Tomb Raider
 Tombraider 7 LEGEND
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 37

memocan1984
Üye

İleti 47

İletim - 02/10/2005 :  14:17:12  Bilgileri Göster  memocan1984'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ewt doğru bende kesin olmayan şeyler yazmışımdır,ama bu ki oyunun çıkacağına duyduğum heyecandandır:) çünkü ne oluraa olsun o oyunu oynamak isityorum..şöyle diyelim bu söylentilerden vede yorumlardan yola cıkarak kendi kafmızda bişeyler tasarladık ve bu tasarlaığımız şeyleri oyun cıkınca hep beraber göreceğiz!!!

kartallar yüksekten uçar!!!
Sayfanın En Üstüne Git

die
Üye

Turkey
İleti 113

İletim - 02/10/2005 :  15:08:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyun çıkınca her şey net haklısın yine de bitmiyor kimse kimse gibi bakmaz algılamaz.Bu nedenden iki uç noktaya dayayacağız ya iyi ya kötü artık kim hangisini seçersee.Uçlar da değil ortalar da olanlar ise kayda alınmayanlar tarafımca(:
Sayfanın En Üstüne Git

die
Üye

Turkey
İleti 113

İletim - 08/10/2005 :  12:59:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.tombraiderchronicles.com/tr7/char_bio.html
site de Karakterlerin ikisi hakkında bilgi verilmiş.Biri eskiden tanıdığı arkadaşı diğeri aynı nesnenin farklı amaç isteğinde olan biri.Takip etmeyenleriniz varsa bu baya açık bir olgu oyun hakkında.Gerisi de sonrasın da gelir her zaman olduğu gibi.
Sayfanın En Üstüne Git

memocan1984
Üye

İleti 47

İletim - 11/10/2005 :  22:33:57  Bilgileri Göster  memocan1984'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ilginç......laranın arkadasları ha??? traod da sadece kurtis le bi ilişkisi vardı....oyunun çok değişik tarzı görünüyo....ne bilim eskiden lara pek arkadasları ile takılmazdı? eee yalnızlık zor tabi insan muhakkaka birini arıyo:)

kartallar yüksekten uçar!!!
Sayfanın En Üstüne Git

RealBetmen
Üye

İleti 136

İletim - 13/11/2005 :  20:24:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence süper olucak Lara feci güzel olmuş!!:D

MiK Family

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 37 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla