|
| Yazar |
Konu  |
|
Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424 |
İletim - 13/04/2005 : 00:26:26
|
Bu oyunu sevenler,ilk göz ağrısı olanlar,evet 7.oyunun resmi sitesi açıldı:) www.tombraider.com Malesef üyelik istiyor(basit).Alıştığımız tr muziğiyle başladı,movie indiriyorum bakalım nasıl bir oyunla karşılaşacağız,umarım angel of darkness den iyi olur.Beklemekte zor iş:) |
İyi oyunlar 1964 |
|
|
angelus
Üye

Turkey
İleti 35 |
İletim - 15/04/2005 : 04:35:21
|
| geppettous valla bekliyorum hemde heyecanlı bi şekilde bekliyorum çıktığı gibi alıcam ve başından kalmıcam ne olursa olsun bunu da oynamak istiyorum yaa ben artık beklemek istemiyorum yaa beklemekten sıkıldım oynayacak bi oyun yok adam akıllı bi resident evil var bi de bu benim oynadığım dooru düzgün olarak nitelendirdiğim yani bana hitap eden... sanırım fazla açıklamalı oldu neyse demek istediğim şu ki ben artık çok sabırsızlandım şu oynu çıkarsınlar biz bi an önce başlayalım delirecem yoksa :D:D:D |
ANGELUS |
 |
|
|
avricamecik
Üye

Turkey
İleti 153 |
İletim - 21/04/2005 : 11:51:26
|
| Movie yi izledim MUHTEŞEM.LARA nın yeni yüzünü cok beğendim,kıyafetini,duruşunu,umarım bu yeni oyunda cok eğleneceğiz.Yazın akadar sinirli ve sabırsız olacağım. |
 |
|
|
Batuhan22
Üye

Turkey
İleti 35 |
İletim - 25/04/2005 : 14:38:50
|
| arkadaşlar tomb raider lagend cık mış ama bulamadım internette resmini gördüm acaba daha cd si çıkmadımı |
 |
|
|
Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424 |
İletim - 25/04/2005 : 19:47:00
|
| Daha çıkmadı,önümüzdeki kış,belki ilkbahar;)tam bir açıklama yok,bekliyoruz:) |
İyi oyunlar 1964 |
 |
|
|
dark_knight
Üye

Turkey
İleti 213 |
İletim - 25/04/2005 : 20:05:39
|
Önümüzdeki kış mı?! Nasıl bekliycem o kadar... Neyse ben de bu arada Angle of Darkness'ı bitiririm. Oynamaya fırsat bulamamıştım  |
Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|