|
| Yazar |
Konu  |
|
serciyo522
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 31/10/2005 : 18:33:48
|
| BANA KADINSINIZ DEDİ İSPANYADA 1360 TA DOĞMUŞUM ARTİST BÜYÜCÜ YADA FALCIYMIŞIM |
 |
|
|
Lord_of_fire
Üye

İleti 4 |
İletim - 05/11/2005 : 17:04:15
|
Teşhis: Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.
Bugünkü Yeni Kaledonya civarında bir yerlerde 1675 civarında doğdunuz.
Bir lider, binbaşı veya yüzbaşıydınız..
--------------------------------------------------------------------------------
Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:
Çekingen, temkinli, sessiz bir kişi. Bu yaşamınıza kadar açığa çıkmayı beklemiş yaratıcı kabiliyetleriniz var. Bazen çevre sizi acayip buluyor.
--------------------------------------------------------------------------------
Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:
Ana vazifeniz: Dünyayı daha güzel yapmak. Fiziksel ve ruhsal çöller sadece dokunuşunuzu bekliyor. Gülümsemeye devam edin!
|
 |
|
|
HERO
Üye

Turkey
İleti 269 |
İletim - 05/11/2005 : 20:41:59
|
Teşhis: Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.
Bugünkü Kuzey Kanada civarında bir yerlerde 1000 civarında doğdunuz.
Bir denizci, aşçı, veya marangozdunuz.
Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:
Bohem ve gizemli bir kişilik, Allah vergisi bir hayli yetenek, antik kitapları anlama kudreti, büyücülük yeteneği. Karanlık kuvvetlerin bir hizmetkarı olabilirdiniz.
Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:
Çekingen, yalnız ve kendine güvenen insanlar her yerde ve sizin probleminiz. Dersiniz: Kendinizdeki bu eğilimleri yenmek ve sonra da diğer insanlara yardım etmek.
|
No Job No Money No School No Girl NO PROBLEM!!! |
 |
|
|
izeto
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 09/11/2005 : 20:18:27
|
| benim ki dede ilk sayfa da "EVİL"in yadığının aynısı |