AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Bit Pazarı
 Warcraft3: Frozen Throne
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 04/06/2005 :  12:04:51  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sen bizim basından satlerce kalkmadan cok buyuk zevkler alarak oynadığımız oyuna hakaret ediyorsun...lütfen karsılastırdığın iki oyuna dikkat et...

kısmından bahsediyorum.

Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN
Sayfanın En Üstüne Git

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 04/06/2005 :  18:00:32  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
World of Warcraft dururken Warcraft 3 ne ya???
Sayfanın En Üstüne Git

warlockf
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 19/09/2005 :  19:54:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
warcraft sadece oyun dehıl aynı sıra bir chat yeridir nası chat yeri_?diye sorarsanız serwer indirdihinizde görürsünüz

aassa
Sayfanın En Üstüne Git

soul_deaht
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 19/09/2005 :  20:30:28  Bilgileri Göster  soul_deaht için bir ICQ İletisi Gönder  soul_deaht'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
selam millet ben de bir warcraft hayranıyım ama frozeni bulamıyorum hiç bir yerde yok bu iyiligi yapan bir arkaadaş olursa cogu kiişi ye güzellik yapmış olur herkese iyi sohbetler..

''^^ich''^^
Sayfanın En Üstüne Git

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 09/10/2005 :  14:27:24  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
valla frozen throne gusel oyun aslında ancak orjinal oyununu bulamamanizi anlamıyorum ben carrefour da görmüştüm hecen hafta bilginize..

Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000