AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Hangisinin Yerinde Olmak İsterdiniz?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 28

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 19/08/2005 :  00:49:40  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
genel olarak rpg oynadığımdan zaten kendi istediğim bir karakteri oynuyormuşum gibi geliyor. bu arada tam çözüm, inceleme zart zurt gibi bir derdim yoksa hiç bir zaman "evil" bir karakteri oynayamıyorum :))
illada "evil" olacaksam baldur's gate 2 deki john irenicus'tan başkası olmam, adamın sesi kafamdaki karizmasını hala diğerlerinden on kat ileri taşıyor. (sonu biraz kötü bitiyor ama irenicusun karizması belkide raistlin majere kadar yüksek bir karakter benim için)
bu arada HASSOOO ichigo olursan bana bir iyilik yapıp orihimeyi kız arkadaş olarak seçde içim rahatlasın :) yazık kıza eridi gitti :P

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244

İletim - 19/08/2005 :  16:02:14  Bilgileri Göster  numlock1990 için bir ICQ İletisi Gönder  numlock1990'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  numlock1990 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ben HULK olmayı isterdim çünkü adamı görüyonuz mu tüm dünyayı tek hamlede sarsabiliyor

(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 25/08/2005 :  12:29:41  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben Aragorn(Elessar,Estel,Yolgezer) olmak isterdim. Çünkü lider olmayı ve Arwen'i çook Seviyorum!.. :))

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

arda112_35
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 29/08/2005 :  16:43:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben jaws sonsuza kadar kannnnnnnnnnn!!!!
Sayfanın En Üstüne Git

Alias_331
Üye

Turkey
İleti 36

İletim - 31/08/2005 :  03:45:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
lara croft olmak isterdim o kadar riskle uğraşmak çok hoşuma gider açıkçası:)))
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 28 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000