AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 .........Milli Takımımız..........
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296

İletim - 05/04/2005 :  12:33:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence biraz daha takımımıza güvenmelisiniz. Bizim gibi bir takım oraya gidip de bütün maçları kaybetmez. Bi de Ersun Yanal'a neden güvenmiyorsunuz? Daha ne yapabilir ki?

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 05/04/2005 :  12:56:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hep birlikte görceğiz
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 06/04/2005 :  08:00:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ersun Yanal'a nasıl güvenelim Karakartal arkadaşım gerçi deplesmanda takım iyi oynuyor ama en azından bir Dünya kupası daha görecek adamları takıma almıyor.Oyun yapısına mapısına uymaz en azından tecrübelerinden yararlansaydı.Hadi Tugay kendi isteğiyle bıraktı peki Alpay ile Hakan Şükür'ü neden almıyor bi ara fenerbahçe karması(GSliyim ben)kafasına koymuştu.Fenerbahçeli oyuncular güzel oynasınlar 11 futbolcuda fenerbahçeli olsun milli takım başarılı olduktan sonra yeter.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

Evil
Üye

Turkey
İleti 348

İletim - 06/04/2005 :  15:49:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence ersun yanal iyi yaptı yani genç oyuncuları aldı ve bence yavaş yavaş iyiye gidiyorlar demek istediğim takımda kökten değişiklikler oldu bunlar hemen iyileşmez zaman gerektirir
Sayfanın En Üstüne Git

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 07/04/2005 :  20:12:16  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence dünya kupasına gidemeyeceğiz. Daha Gürcistan'ı yenemiyoruz, Ukrayna'ya 3-0 yeniliyoruz.(kendi sahamızda) ve arnavutluğu zarzor yenince havalara uçuyoruz.Böyle yaparak hiçbir yere gidemeyiz. Kazara dünya 3. sü olduk (dandik dandik takımlar çıktı karşımıza) kendimizi çok iyi zannettik.

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000