|
| Yazar |
Konu  |
|
ultramert87
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 01/02/2006 : 19:50:33
|
| 2 seneye kadar fifa oynuyordum pes 3 pc ye çıktıktan sonra fifa ile zamanımı boşa geçirmişim diye kendimi yedim |
 |
|
|
ultramert87
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 01/02/2006 : 19:53:43
|
| oyunu daha rahat oynabilmek için ps2 aldım gerçekten kalite oyun japonların aklını seveyim birde şu lisans sorununu halletseler o zaman fifa diye bir oyun kalmayacak tarihe gömülecek fifa nın tek artısı çok fazla takım olması,takım lisanslarının olması falan filan |
 |
|
|
D_e_v_r_i_m
Üye

Turkey
İleti 7 |
İletim - 07/02/2006 : 14:18:21
|
FIFA _FFFFFFFFFIIIIIIIIFFFFFFFAAAAAAAA
TABİKİ |
========DEVRİM========== |
 |
|
|
EA-SPORTS
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 07/02/2006 : 19:24:24
|
| EN İYİSİ FİFA ÇÜNKÜ ARKADAŞLAR SİZ ÖLE DÜŞÜNÜYORUM Kİ SİZ TÜRKÇE SPİKERİ GÜZEL OLDUĞU İÇİN OYNUYORSUNUZDUR....PES 5 DE VEYA TUM PES OYUNLARINDA HİÇ MENAJER YANİ KARİYER YOK....OOOO YUZDEN FİFA....EĞER PES DE KARİYER YANİ MENAJER OLSAYDI BEN PES 5 YA DA PES İ SEÇERDİM....ARKADAŞLAR... |
 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 10/02/2006 : 19:08:41
|
| FİFAAAAAAAAAA BENCE:) |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|