AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 FIFA - PES - EURO - Winning Eleven ve Diğerleri
 FIFA mı PES mi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

dunky
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/04/2005 :  22:49:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Pes yani konuşulan şeye bakın PES4 hepsine bin basar. gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunu bence özellikle MARSEILLE ROUTE diye bi' hareket var onunla adamları çalımlamak çok zevkli ama sadece analog tuşlarıyla yapılıyo!!
Sayfanın En Üstüne Git

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 10/04/2005 :  12:45:51  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Walla ben fifa yı daha çok seviyorum. PES de güzel ama belkide fifa ya alışkın olduğum için fifa daha güzel geliyo.

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 10/04/2005 :  20:28:23  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
TABİKİ DE PES!!!!!!ARTIK FIFA "PES"ETMELİ VE OYUN ÇIKARMAMALILAR
Sayfanın En Üstüne Git

Alex_De_Souza11
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 24/04/2005 :  11:25:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence en iyisi fifadır
Sayfanın En Üstüne Git

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 26/04/2005 :  20:33:47  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Fifa daha yaygın bir oyun olduğu için belli bir hayran kitlesi olması normal. Fifa diyen arkadaşlar, acaba hiç PES oynadınız mı? Futbol oyunlarını fazla oynamasam da şu anda bilgisayarımda hem FIFA 2005 hem de PES 4 kurulu ve PES'in çok daha gerçekçi olduğunu söyleyebilirim. PES'in dezavantajları ise FIFA'nın grafiklerinin daha iyi olması ve daha çok PS2 için hazırlandığından oynanıştan maksimum zevki almak için iyi bir gamepad gerekmesi.Bir de liglerin çoğunluğunun lisanssız olması. Yavaşlığının sebebi ise PES gerçekçi bir oyun ve izlediğiniz bütün futbol maçlarının çok tempolu ve hızlı olduğunu zannetmiyorum.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000