Lineage adlı oyunu oynayan arkadaşlar varsa,tüm şifrelerini değiştirsinler.Bu oyun,sizlere bir worm taşımaktadır.Bu oyun dışında sadece P2P programları ile gelmektedir.Worm ile ilgili bilgiler:
Tanım :Söz konusu virüs worm ailesinin bir üyesidir ve genel olarark P2P dosya paylaşımı yoluyla bulaşır. Virüs bulaştıktan sonra kendini %System%\svchosts.exe %System%\_textpad.exe %System%\system.bin dosyalarına kopyalar. Sisteminizde bulunması muhtemel olan Ad-Watch.exe linksts.exe slserv.exe Regmon.exe Filemon.exe StartupGuard.exe dosyalarının çalışmasını engeller. %System%\ntuser.dat dosyasına sürekli kendini yazar ve bu dosyayı her fırsatta http://members.lycos.co.uk/italyonair http://italyonair.netfirms.com http://europe2.netfirms.com http://itas.netfirms.com http://bxw.netfirms.com sitelerine veri olarak yollar. Bu solucan yada kurtçuğun amacı sisteminizde bulunan dosya paylaşım programı vasıtası ile sisteminizden veri çalmaktır. Virüsün ortaya çıkış tarihi 7-şubat 2005 olup virüs son güncellemesini 14 şubat 2005 te yapmıştır.
Dolayısı ile virüs yeni ve güncel bir virüs olayıp güncellemeleri yapılmış bir antivirüs programı ile rahatlıkla temizlenebilir. Sistemi formatlamaya gerek yoktur. Virüs düşük seviye tehlike sınıfındadır.
...Ve sizin şifre ve kullanıcı adlarınızı çalar!
Ne kadar çok bilirsen bil,bilgin,karşıdakinin anlayabildiği kadardır.