AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Combo RW
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

bergkamp132
Üye

Turkey
İleti 147

İletim - 04/03/2005 :  21:29:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadalar ben casperdan combo rw li hazır pc aldım( markasını bilmmiyorum).medal of honor :pacific assault(dvd) yükleyicem fakat autorun da install diyince hiç bişi çıkmıyor.Bilgisayarım E: den giriyorum "Read/Write Memory Process isteğinin sadece bir parçası tamamlandı."diye yazı çıkıyor.Ama dvd filmleri çok güzel okuyor!!!Aynı cd yi başka bilgisayara takınca çok güzel de işliyor.Bi yardım edin arkadaşlar!!!

RUUD VAN NISTELROOY
VINCE CARTER
TRACY McGRADY

eXpert
Üye

Turkey
İleti 158

İletim - 05/03/2005 :  19:45:44  Bilgileri Göster  eXpert için bir ICQ İletisi Gönder  eXpert'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  eXpert için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
1)Medal of Honor-Pacific Assault oyunun,demo mu?
2)Demo ise Level dergisinden mi aldın?

Level dergisinden aldığın DVD(4,3 GB) ise o partide sorun var.Ben de yükledikten sonra çalışmadı,endişelenecek birşey yok.Tek yapman gereken,CD'yi dergide bu konuyla kim ilgileniyorsa,yüzlerine çarpmak olacaktır.

Ne kadar çok bilirsen bil,bilgin,karşıdakinin anlayabildiği kadardır.
Sayfanın En Üstüne Git

bergkamp132
Üye

Turkey
İleti 147

İletim - 06/03/2005 :  09:54:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hayır hayır demo değil tam sürüm

RUUD VAN NISTELROOY
VINCE CARTER
TRACY McGRADY
Sayfanın En Üstüne Git

eXpert
Üye

Turkey
İleti 158

İletim - 11/03/2005 :  15:48:05  Bilgileri Göster  eXpert için bir ICQ İletisi Gönder  eXpert'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  eXpert için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Hımmm.Ben de level dergisinin dvd sinden demoyu yüklemiştim,onda da hata vermişti.

Ne kadar çok bilirsen bil,bilgin,karşıdakinin anlayabildiği kadardır.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000