AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Siz olsaydınız hangi ekran kartını alırdınız?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

esenerv
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 20/04/2005 :  13:54:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadasım bu milli eğitimin dağittığı laptop üzerinde bulunan bir özellik, okuduğum kadarıyla. Yani bu ekran kartının ne olduğunu söylemiyor mu, onunla ilgili başka bişe yazmıyor çünkü. Ya da laptopların ekran kartları hakkında bir bilgin(fiyatı fln) varsa, paylaşırsan -ya da diğer arkadaşlar- sevinirim, byesss...
Sayfanın En Üstüne Git

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 21/04/2005 :  10:43:20  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Laptop'a ekrankartı takılabiliyor fakat bu işlem sadece özel laptoplara yapılabiliyor. Milli Eğitimin dağıttığı laptoplarda bu özellik yok. Sanırım laptoptaki kartın genel ismi Intel Extreme Graphics 2. Zaten öğretmenler için ekrankartı gereksiz. Napacaklar oyunmu oynayacaklar?

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

esenerv
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 21/04/2005 :  14:40:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ekran kartı çok mu iğrenç abi -- bi fiyatını fln bilmion mu,,bilgisayarı babamdan alacam ,,, onun için soruorum...
Sayfanın En Üstüne Git

kozmos
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 28/05/2005 :  15:55:23  Bilgileri Göster  kozmos'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben olsam ge force FX5500 128 mb alırım

my name is darth remz
Sayfanın En Üstüne Git

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 28/05/2005 :  16:36:20  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben ATİ alırdım.Çünkü ATİ daha ucuz ve performansları daha iyi.Şahsen ben ATİ kullanıyorum.Hiç bir sorunum olmadı:)

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000