AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 FIFA - PES - EURO - Winning Eleven ve Diğerleri
 Winning Eleven 8 İncelemesi İstek
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

besyoihsan
Üye

İleti 3

İletim - 20/02/2005 :  19:53:31  Bilgileri Göster  besyoihsan için bir ICQ İletisi Gönder  besyoihsan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  besyoihsan için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
lütfen incelemesini ve cözümlerini yazarsanız sevinirim tesekkürler

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 26/02/2005 :  16:30:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Winning 8 daha çok taze yani yeni bir oyun.İncelemesi yapılması için uzun bir zaman gerekli.Anlayabiliyorsundur heralde Besyoihsan.Biraz daha bekle mutlaka onun da bir incelemesi yapılacaktır.

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

besyoihsan
Üye

İleti 3

İletim - 26/02/2005 :  17:13:47  Bilgileri Göster  besyoihsan için bir ICQ İletisi Gönder  besyoihsan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  besyoihsan için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bilmiyorsan ve inceleme yapmayacaksan niye cevap yazıyorsun anlamadım. bilgin yoksa konusmayacaksın.
Sayfanın En Üstüne Git

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 26/02/2005 :  17:19:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şu an yazım denetlenme aşamasında .Eğer yazar olursam Winning 8'in incelemesinin yapılmaması konusunda çaba göstericem . Benim için üzülme .

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000