Ya arkadaşlar painkıller de bi bölüm var kurt adam karışımı bişi ona 1000 tane mermi boşalttım ama ölmedi. herhalde ateşe atçaz onu ama ben onu tam ateşin olduğu yerde doğarken hemen vurmaya başladım ama ateşe düşmüyor ya.. bana yardımcı olursanız çok minettar kalırım. ...okuduğunuz için teşekkürler...
yaa arkadaşlar bilen yok mu ya? Takıldım kaldım o bölümde...Text bilen varsa lütfen yardım etsin TextText ...yöneticilere sesleniyorum... ..siz bilmezseniz kim bilcek.. ..ama okuduğunuz için tşkler.. ********************************************************************* SAYGILARIMLA GEREKENİN YAPILMASINI ARZ EDERİM.
Ya arkadaşlar painkıller de bi bölüm var kurt adam karışımı bişi ona 1000 tane mermi boşalttım ama ölmedi. herhalde ateşe atçaz onu ama ben onu tam ateşin olduğu yerde doğarken hemen vurmaya başladım ama ateşe düşmüyor ya.. bana yardımcı olursanız çok minettar kalırım. ...okuduğunuz için teşekkürler...
O canavarı 1000 tane mermiyle öldüremessin sadece bir tane yeterli oluyor ateşe doğru giren çıkıntının ucuna geldiğin zaman kafanı kaldırıp yukarı bak orada tahtalar göreceksin canavar gelirken karşıya merdivene atla ve yukarıya ateş et tahtalar kırılınca içeriye ışık doluyor sonuç kurt adam moneküllerine ayrılıyor kolay gelsin ...Not:Bu en basiti
Ya bi soru daha soriyim dedim..... hi bi deliler hastahanesindeyim orada ne yapacağımı bilmiyorum zarla zorlada içeri girdim zaten o bölümü nasıl bitircez biliyormusunuz ? ************************************************************************** .............OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..............
o oyunda takılmak imkansız gibi gbir şey esasına önüne geleni öldür hepsi bittikten sonra zaten sana gideceğin yönü gösteriyor zaten bu yüzden bir süre sonra baymaya başlıyor ben 5in 2sinde oyunu sildim.Sen ordaki odaları gez birileri kalmış olabilir tavanlarada bakmayı unutma :)