AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 adsl
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

fearless
Üye

İleti 19

İletim - 11/02/2005 :  08:32:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadşlar ptt nin verdiği adsl hakkıunda bilgi alabilir miyim bir de ptt nin verdiği adsl de 3 gb kadar download ücretsiz 3 gb sonra ise ücretlidir duydum bu doğru mudur? 3.sorum ise adsl bağlantıyı yaptırdık benim ikinci bilgisayar ise bu internetten faydanabilir mi?

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 11/02/2005 :  11:33:31  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
PTT değil TTnet. Eğer istersen 3 gb kadar download ücretsiz 3 gb sonra ise ücretlidir. istersen bir ay ne indirirsen indir sabit ücretli olan tarifesi var. seçim senin.
ikinci bilgisayar eğer aynı evdeyse ağ bağlantısı sayesinde yararlanabilir. Fakat unutma eğer 3 GB limitli alırsan, bu iki bilgisayarın indirdiklerinin toplamı hesaplanacak.

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 11/02/2005 :  21:41:18  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir sınırsız var istersen 1500GB bir şeyler indir toplamda sabit ücret ödersin hep.Sınırlıda 3GB'den sonra her 1MB için 10.000lira gibi bir ücret ödüyorsun
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000