AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Görüntü problemi acilen yardım...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 06/02/2005 :  21:52:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bilgisayar yeni yeni icat çıkarıyor. En son NOLF demosunu indirdim. Virüs taramasından birşey çıkmadı. Oyunu oynarken uzun bir süre sonra ekranın üst yarısı karardı. Sanki oyunda konsolu açmışım ve yazı kodları yazıyormuşum gibi ekranın üst yarısını göremiyorum. OTam ortada ise parlak bir çizgi var. Şimdi sorum şu; bu ekran kartında veya monitörde bir sorun mu var, yoksa yazılımsal bir sorunla mı karşı karşıyayım, ayarlar mı bozuldu. Acilen cevaplarsanız çok sevinirim. Bilgisayarı kapatıp yeniden açmak sorunu düzeltmiyor.

caneralev
Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 07/02/2005 :  01:58:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
virus taramasından birsey cıkmadı diyorsun da eyer tarama programin kotuyse gormeye bilir virusu. sorunun monitorde olup olmadıgını anlamak için başka bir bilgisayara tak. ekran kartından olacagını sanmıyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 07/02/2005 :  13:49:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Norton 2004 kullanıyorum, güncelleştirmeyi otomatik yapıyor. Virüs varsa böyle problem yapabilir mi? Başka bir monitörü takıp deneyebilirim. Ekranda görünmeyen yerlerde de işlem yapabiliyorum ama biraz elyordamı oluyor.
Sayfanın En Üstüne Git

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 08/02/2005 :  00:39:05  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Norton adı var.Bence antivirüsleri o kadar iyi değil.Başka bir virüs programı kurup tarattır bence.Belki olur
Sayfanın En Üstüne Git

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 08/02/2005 :  21:23:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar monitörü bilgisayarcıya verdim, ondan geçici olarak monitmr aldım. Sorun kalmadı, sanırım monitör arıza yapmış. Daha 1,5 sene oldu, arıza yapması ilginç. Üstelik bilindik marka. Sanırım oyunun cazibesine dayanamadı.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000