Bende arama motorunda bulmuştum 2-2.5 yıl önce....O zamandan beri girerim siteye hileleri ararım , incelemeleri okurum .Ama üye olup, forumlara katılmaya yeni başladım..
benim abimin eski sınıf arkadaşı, bilge kağan kazaz ın kardeşi. o vasıtayla siteyi öğrendim ama forum olduğuna dikkat etmemiştim. baktım arkadaş üye olmuş bende aaa forum varmış dedim hemen üye oldum.
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Yani biz bu duruma özentilik diyoruz demon_hunter..Bende onceden hile araken bu siteyi google dan bulmuştum.Hep hileler için bu siteye giriodum forumu biliodum ama üye olmamıştım.Sonra "dark_knight" adlı arkadaş foruma üye olunca bende oldum.
benim abimin eski sınıf arkadaşı, bilge kağan kazaz ın kardeşi. o vasıtayla siteyi öğrendim ama forum olduğuna dikkat etmemiştim. baktım arkadaş üye olmuş bende aaa forum varmış dedim hemen üye oldum.
alıntı:Soldier tarafından yazılan:
Yani biz bu duruma özentilik diyoruz demon_hunter..
Haydaaa... Siteyi arkadaşına sölemek kötü bişey mi yaa? Tam tersi tavsiye edelim, paylaşımcı olalım.
Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın...