AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 Internet kültürü
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 01/02/2005 :  20:53:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Teknoloji ile hayatımıza giren bu yeni kültür türüne alışamayanların olduğunu görmek üzücü. Bugün forumda gördüğüm manzara karşısında gerçekten üzüldüm. Adap ve terbiye bilmeyen insanların bu tip ortamlara diledikleri gibi girebiliyor olmaları çok yanlış. Yanlış anlaşılmasın terbiyem daha fazlasına müsaade etmediği için daha fazlasıyla hakaret etmiyorum. Ama bu forumdaki gereksiz bir sürü mesajı atan karakterin bu lafları haketmediği anlamına gelmez.

Şu sitede herkes özgürce mesaj atabiliyorsa bu yöneticilerin ve site sorumlularının iyi niyeti yüzündendir. Farklı düşünseler diğer pekçok sitede olduğu gibi atılan mesajları kontrol edip sadece uygun olanları yayınlayabilirlerdi. Eğer onlar böyle sansürcü bir düşünce içerisinde değillerse, bizlerinde onların olumlu düşüncelerini boşa çıkartmadan savgı ve sevgi içerisinde seviyeli mesajlar atmamız gerekmezmi?

Yinede hala beyin gelişimini tamamlayamamış garibanların olduğunu görmek üzücü :(

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 01/02/2005 :  23:53:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kendini akıllı zanneden bir yaşam formunun ortalığı biraz kirletme çabasına tanık olmuş olanlardan özür dileriz. Biraz geç müdehalenin sebebi erken saatlerde site genelindeki yavaşlığın müdehaleyi oldukça güçleştirmiş olmasıydı. Şu anda temizlendi.

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 01/02/2005 :  23:59:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Maalesef hocam, hep ii niet suistimal edilio böle. böle boş boş bişiler atıp, yada paso küfür yazıp kimden intikam aldıklarını sanıyolar(genelde intikam duygusu yüzüne böle şeyler oluo onun için öle diorum)?? sadece kendileri üzerine bukadar laf edilio, azıcık bi değerleri warsa bile artık olmuo. bu ortamı böle kullanarak ne elde edebilirler? neden düşünmeye çalışmazlar hiç? hep eğitimdi çevreydi falan diolar ama bence herşey kafada bitio. azıcık mantıklı yaklaşsan, düşünsen, herşei çözersin zaten, kasmaya ne gerek war??? seninde dediin gibi: "Yinede hala beyin gelişimini tamamlayamamış garibanların olduğunu görmek üzücü :(".. Farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 02/02/2005 :  19:22:24  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Rappier haklisin.Bence böyle istedikleri gibi küfür etmeleri kendilerinin özgüveni olmadigini ispatliyor bence.Site yöneticilerinin bunlari engel olmasi lazim ama cok iyi niyetli olduklari icin cok az sey diyorlar
Sayfanın En Üstüne Git

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 02/02/2005 :  23:13:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu gereksiz mesajlar maalesef forumda kirlilik yaratıyor. Böylece yardım isteyenlerin mesajları geri planda kaldığı için cevaplarını alamıyorlar. Yine de bence yazılan mesajların hemen forumda görülmesi güzel, böylece fazla zaman kaybedilmeden cevap verilebiliyor. Boş mesajları yazanlara verilecek en iyi cevap ise onları dikkate almamaktır.
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 10/02/2005 :  23:21:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hep oluyor böyle 'idyotlar' hocam naparsın. bunlar da Internet 'kıro'ları.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000