AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Spider-Man & X-Men
 spider man 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

bLuEe
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 01/02/2005 :  13:47:24  Bilgileri Göster  bLuEe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
mysterio battle nasıl geçiliyoo? ya adama kayaları fırlatmam gerekiyo ama kayalar hep elimde patlıyo..geçen biri ya da bilen biri warsa lütfen yardım etsin..

ßaßy u r looking so sexxy

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 01/02/2005 :  19:34:30  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Adam kayaları sana atıyor öl diye.Bütün kayalar düsünce biraz duruyor sende kayaları ona atıyorsun
Sayfanın En Üstüne Git

bLuEe
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 02/02/2005 :  21:30:54  Bilgileri Göster  bLuEe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw iyi de kayalar adama atılmıyo..hep elimde patlıyo

Sayfanın En Üstüne Git

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 02/02/2005 :  21:46:50  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kayalardan kaçacaksin ilk basta adam atarken.Kac kacabildigin kadar.Adam kaya atmayı bırakınca kayaları ona atacaksın eline alıp
Sayfanın En Üstüne Git

bLuEe
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 02/02/2005 :  22:45:02  Bilgileri Göster  bLuEe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya kardeş iyi de
kayayı elime alıyorum fırlatmak için mause a basıyorum ama kaya elimde patlıyo

Sayfanın En Üstüne Git

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 02/02/2005 :  22:50:26  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yukarı adama doğru atacaksın arkadaşım:D
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000