AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 counter-strike online
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

50cent
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 23/01/2005 :  10:24:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar merhaba;
siteye yeni kayıt oldum ve sitenizi açıkçası çok sevdim. Adım Mehmet Fuat Ak. Sizden bir ricam olacak. Lütfen biri bana counter-strike online oyununu oynayabileceğim siteyi yazabilir mi? Ve yazdığı sitede sırasıyla ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi? Buna çok ihtiyacım var. Senelerdir aramama rağmen şöyle counter-strike online oynayabileceğim düzgün bir site bulamadım. Bende bu siteyi çok sevdim. Sizden yardım istemeye geldim

Avenger
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 23/01/2005 :  12:22:08  Bilgileri Göster  Avenger için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
CS artık Steam üzerinden oynanıyor bildiğim kadarıyla. Yani 1.6 oynamak istiyorsan orjinal Half-Life, Source oynamak istiyorsan orjinal Half-Life 2 alman gerekiyor. Daha sonra Steam'e bağlanırsan gereken dosyaları Steam kendiliğinden çekecektir.

Batu Kınıkoğlu
www.oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

50cent
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 23/01/2005 :  13:48:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Steam nedir Nasıl bağlanılır Hangi yolları izlersin
Sayfanın En Üstüne Git

mclaren119
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 23/01/2005 :  16:09:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kiminizde 1.6 kimimizdede 1.5 CS war.1.5 olanlar oyunalemi.com magarul.com Sitelerinden İp adresi alıp girebilir.Yani CS'ye girdikten sonra playonline ye gelin ordan sunucu ekle seçeneğine gelin we bu sitelerdeki İP adreslerini girin.bende bir kaç tane yazayım killme.ru,cs.zone.ru,cs.onucafe.com.1.6 olanlarda İlk başta Steam'ı İndirmeleri weya CD'den çekmeleri gerekir.Ondan sonra oynasana.com sitesindeki serverlere bağlanabilir BEYLER BU İŞ BU KADAR BASİT

Jason & Mclaren
Sayfanın En Üstüne Git

50cent
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 24/01/2005 :  11:09:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben cs.zone.ru IP adresindeki sunucuya bağlandım. Boş yer vardı. Sonra açarmış gibi oldu ve ben çok sevindim. Sonra oyunu hiç oynamadan çıktı ve aynen söyle yazdı: Your. dll[cl_dlls\client.dll] differs from the server's. Ben bu durumda ne yapmalıyım? Tam giriyo derken sevincim kursağımda kaldı
Sayfanın En Üstüne Git

aykut_ilçi
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 03/08/2005 :  11:31:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
internetten counter strıke indirebilirmiyim indirebilecim site biliyorsan lütfen söyle
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000