Yazar |
Konu  |
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 06/04/2005 : 14:09:08
|
Eğer bir organ sorun çıkartıyorsa onu baştan kesip atmak gerekir, yoksa bu diğer organlara sıçrar ve dhaha büyük sonuçlar ortaya çıkabilir bu yüzden ben Suffers arkadaşıma katılıyorum morali kötü olan bir oyuncu sana ne katkı sağlar ki zaten ...
(Kaynak:Murathanoğlu) |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296 |
İletim - 08/04/2005 : 19:15:00
|
ben de işte bunu anlatmaya çalışıyordum |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ! |
 |
|
Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476 |
İletim - 26/05/2005 : 19:53:29
|
yaa arkadaşlar yaa sat sat diyosunuz ya adam süper star carlos tevez'se o zaman ne yapalım
|
Server : Cypher Level : 79 Race : Elemental lord Name : bL4cKm4GiC
|
 |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 26/05/2005 : 20:42:41
|
E isteyen yok mu ki pahalı bi' fiyata sat.Hangi takımsın kaç yılındasın bi de
|
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476 |
İletim - 27/05/2005 : 19:18:38
|
galatasaray Gk chico (sonradan güzel kaleci oluyo.) df bülent,hakan ünsal,javier mascherano,servet çetin, m ,emre belözoğlu,yıldıray baştürk,alex. forvet tevez,rooney,,tuncay şanlı takımım bu. 2013 teyim habide aduyu bulamadım 200kaçta çıkıyo ve takım databaseyle ilgisi yok çünkü databasem büyükte. |
Server : Cypher Level : 79 Race : Elemental lord Name : bL4cKm4GiC
|
 |
|
Konu  |
|
|
|