AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Prince of Persia
 pop 2 ww de bir yer
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

TommyVercetti
Üye

Turkey
İleti 53

İletim - 21/01/2005 :  17:00:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
slm arkadaşlar ben de pop 2 yi arkadaş tavsiyesi ile aldım .fakat 5. sağlık geliştirmesinin bulamıyorum.garden tower da 4 kolu çevirip kapıyı açtım.portal çıktı.o portalda presente döndüm.breath of fate aldı.baya bir ilerledim sonradan present ta ilk kuş çıktı onu geberttim.ikinci kuş için büyük bir meydan var.yıkık bir alan.5.sağlık geliştirmesini ordan sonra mı bulacağım.arkadaşım bana heykeller var onları döndürürken ulaşacaksın demişti ama ne yapacağım bir anlatırmısınız .5(.sağlık geliştirmesi için) gepetteous ve diğer prince ciler lütfen yardım edin...

"İlk başlarda <<Tommy Vercettimi>>diyordu Sonny Forelli ama işte Lance il sonunu gördü"

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 21/01/2005 :  19:41:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Banim yazdığım sıradaki 5. ise,anlattığına göre daha varmamışsın devam et. Sand kapısını açmak gerekli su akışını sağlamak için bir çark çevireceksin(dediğin ilk çark değil)çarkın orda üst tarafta içeri girince 5. life zaten bu çarka ulaşmak için yarım açılmış bir kapıdan yuvarlanarak içeri gireceksin burdan hatırlarsın,ayrıca dediğim yere Dahaka dan kaçıp tekrar oraya eski zamanda gelerek ulaşacaksın.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

TommyVercetti
Üye

Turkey
İleti 53

İletim - 21/01/2005 :  21:30:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yani sonra tekrar geçmişe döneceğim peki zahmet olmazsa o meydanı nasıl geçeem

"İlk başlarda <<Tommy Vercettimi>>diyordu Sonny Forelli ama işte Lance il sonunu gördü"
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 21/01/2005 :  23:31:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hangi meydan:)Şu an tam olarak nerdesin? O bölümde o kadar çok aksiyon var hatırlamak gerçekten güç oluyor.
Sık sık uzaktan bakış açısı ile bak göremediğin bir dal,ip,yan yürümeye uygun yer,duvara tırmanıp tutunacağın yer vs. birşey mutlaka vardır.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

TommyVercetti
Üye

Turkey
İleti 53

İletim - 21/01/2005 :  23:43:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bak tam olarak anlataim garden towera ilk gelişinde present ta activate towers völümü var presentte önemle.sonra yıkılmış bir alan var hatta arada ara demo var işte ooooo

Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 22/01/2005 :  00:41:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam farkındayım oyun sinirleri geriyor:)
Demo dediğin uzakta bir karga adam var onu gösteriyor orasımı?Sağ taraftan duvardan yürüme ipe tutun git ve solda sutun(direk)hizasına gelince zıplama tuşu tutundun şimdi istersen sola git orda ileride balkon gibi yere gidersen bir sandık var.Tekrar bu sutuna gelince sağda bara zıpla ordan çıkıntıya ve kargaya doğru git ve surpriz:)ilk Dahaka ile karşılaşman.Burasımı,değilsede belkide şimdiye kadar geçtin.

Not:İsimleri veriyorsun fakat ben sadece hatırladıklarımdan varsayım yapıyorum,senin çevre hakkında söylediklerinden veya diğerlerinin söylediklerinden sadece hafızada yakaladığım parçacıkları birleştirmeye çalışıyorum,bir nebze faydası olur diye, ooooo?:)

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000