|
Yazar |
Konu  |
ginobili_71
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 03/07/2005 : 17:50:57
|
SaGoPa_KaJmEr rap te 1 numaradır. Her müzikte olduğu gibi rap müzikte de duygu lazım (rap hız demek değildir) Bu duyguyu sagopa verebiliyor sadece.......... |
 |
|
McFurkan
Üye

İleti 31 |
İletim - 04/07/2005 : 16:16:16
|
Sagopa Kajmer Türkçe Rap için vazgeçilmezdir, çünkü sözlerinde ve müziğinde kendini, kendi gibi düşünen insanları anlatıyor. Şahsen ceza benim için Pop yapan Rapçi Ama sagopa gerek müzik, gerek söz olarak gerçekten iyi rap yapıyor.
ginobili_71, Her müzikte olduğu gibi rap müzikte de duygu lazım (rap hız demek değildir) Bu duyguyu sagopa verebiliyor sadece.......... Katılıyorum, Rap hız değildir eğer hız olsaydı studio ortamında normal bir sesi efektler sayesinde 2, 3 katı hızlandırak bir rap beat ve melodi ile birleştirerek albüm çıkarılırdı, o zaman o adam köşe olurdu.
Ben rap dinlemeye cezayla değil, cartel ile başladım, nefretin ilk albümü çok iyiydi, ceza bana çok iyi geldi, ancak adam zamanla parayı gördükçe değişti, popçularla düet yapmaya başladı, lolipop reklamlarında oynadı...vsvs
Ha birde şunu anlamıyorum, Kıraç cezaya resmen esrar keş dedi, anladık..ama ceza konserde kıraça küfür etti ve birileri cezayı alışladı . Bu nasıl bir iştir? Küfür hoşlarına gidiyor o zaman bu insanların. Kitlelere rapi kötü daha doğrusu küfür olarak tanıtıyor. Sagopa Kajmer, Karahilal, fresh b, sirhat, dj akman, mc serkan, emir...gibi niceleri cezadan daha üstün. |
Binlerce insan Binler fikir Binlerce düşünce var Birde ben varım dostlar Binlerin arasında bir.
(şair olağım inşallah) |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 04/07/2005 : 16:47:13
|
Rap dinlemem, yanımda da dinlettirmem. Ancak bildiğim bir şey var ki, sevilen rapçilerin hepsi şarkılarında küfür ediyor. Yani dinleyenlerin rapi dışarıya kötü tanıtmasına gerek yok. Rapçiler zaten yeterince kötü imaj bırakıyorlar. Ayrıca listeye bakınca Sagopa Kajmer'ı da yazdığını görüyorum. En basitinden bu adam, parçasılarında küfürler eden biri. Ki parçanın adı bile direkt küfür içeriyor. Böyleleri varken, dinleyenlerin rapi küfür olarak tanıtmasına ne gerek var ki?
Belki birçoğunuz bunun; karşı koyuşu, isyanı vs pekiştirmek amacıyla kullanıldığını düşünebilir. Benim de şu an yaptığım bir karşı koyuştur, rape karşı düşüncelerimi söylüyorum, ama mesajımda gördüğünüz gibi tek bir küfür bile yok. Çünkü bunu yapacak kadar seviyesiz biri değilim. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
HaLDir_Of_LorieN
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 08/07/2005 : 12:38:27
|
rap hakkında konusmaya bile tenezzul etmem aslında ama millet utanmadan 3 sayfa yazı yazmısh biz de bişeler sooleyelim RAP AHLAKSIZ Bİ MÜĞZK DALI DIR abi dinleyin numetal koRn MetallicA arabesk dinleyin nan ama rap dinlemeyin..:D |
 |
|
S_E_F_İ_R
Yeni Üye
İleti 0 |
İletim - 11/07/2005 : 10:29:50
|
CEZA SAGOPA KAJMER |
 |
|
Konu  |
|