bak dostum bu türkiyede en iyi rapçi arıyorsan tabiki sagopa kajmer dir bunu aklından çıkarma rapi bilmeyenler onlar sadece müziğe bakarlar adamın ne dediğini anlamadan mırıldanırlar underground lara bakacaksın ve bunların herşeyin başı sagopa kajmer dir bunu unutma respect raple kal dostum
bakın arkadaşlar hepinizin kini okudum ve herkes neredeyse yeni dinlemeye başlamışsınız sagopa yı kaç kişi tamamen dinledi kaç kişi bir şarkısını ezber çünkü sagopa yerin altı yani underground sagopanın kaç kişi yüzünü gördü tamamen bakın son kez diyorum sagopa dan daha iyi si yok buna inanın o adam kendi liriğini yazıp kendi müziğini yapıyor ceza yı eleştirmiyorum ceza da güzel bir rapçi ama sadece lirik yazabiliyor neyse uzatmayalım SADECE ŞUNU BİLİN EN İYİ RAPÇİ SAGOPA KAJMER DİR SORUSU OLAN SORABİLİR.
Sagopa Kajmer, Bir pesimistin göz yaşları albümünden önce benim için sıradan bir rapçiydi böğürerek şarkı söyleyen, ağıza alınmıcak küfür eden benim gözümde gereksiz oksijen tüketimi yapan bir canlıydı açıkçası, ama nolduysa birden bire Bir pesimistin göz yaşları albümü ile değişti, şimdi süper sözler yazan ona buna sataşmadan işini yapan ve işinin hakkını veren, tarzını oturtmuş (pesimiststyle) güzel işler yapan biri oldu. İnşallah böyle devam eder... Ama o değişimin nedenini bir türlü öğrenemedim. Kendime sarılır donarım, Vasiyet, Baytar, Bir pesimistin göz yaşları şarkıları da en az bir kere dinlenilmeli bence.
adamım helal sana sende sogpa cısının doğru sölüyorsun önceden iyi lirik yazamıyorum iyi müzik yapamıyor ve söyleyemiyordu vasiyet şarkısıyla mükemmel bir geri dönüş yaptı ama şimdi en iyi olmaya aday bunu iyi bilin respect raple kal!!