AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 nfs2 lütfen yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

hangalige
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 09/01/2005 :  21:36:35  Bilgileri Göster  hangalige'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben stage5 i bitirdim %100 arabaların hepsinin yıldız seviyesini artırdım yarişlari ve gizli yarışların hepsini tamamladım ve oyun hala daha bitmedi.. şehirde karşima çikan araçları yarişiyorum(20 den fazla ) ama hala devam ediyorum.bir de bady shopta wide bady kits paketi açılmadı.ondan kaynaklanıyo olabilirmi.lütfen yardım edin

mclaren119
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 22/01/2005 :  17:22:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben oyunu iki defa bitirdim sen O wide body kits bendede açılmadı yani bir tek sende olan bir sey değil.F4 basınca oyunun kacta kac yapıldığını gösteriyor orası yüzde 100'se oyun bitmiştir.BODY KİT quıck racede oluyor galiba bir tek weya HARDDA oynayınca carrer modunda açılıyo '!!!!!!

Jason & Mclaren
Sayfanın En Üstüne Git

ayserce
Üye

Turkey
İleti 24

İletim - 23/01/2005 :  15:48:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
gizli yarış ve sokak yarışlarını bitirmelisiniz ! ve garaj da world map deki yarışlar bitecek ozaman açılıyor

Aytaç Serçe
Sayfanın En Üstüne Git

OkYaNuS
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 29/01/2005 :  13:26:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bununla açamıcanız hiçbişey yok .her şey açık.bence zevki kalmıyo ama merak edenler alsın..Kurduktan sonra oyuna girin,cariyerinize girin,daha sonra alt+tab tuşlarıyla windows a geri dönün.mega trainer ı başlatın ve herşeyi açın.ne istersenizzz...
Sayfanın En Üstüne Git

OkYaNuS
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 29/01/2005 :  13:28:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
URL http://www.cheathappens.com/zippies/nfsu2meg_pack.zip
Bununla herşey açılır.Meraklısına.Bence herşey açık olunca bi zevki kalmıyo ama deneyin.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000