|
Yazar |
Konu  |
n/a
deleted

İleti 59 |
İletim - 03/07/2003 : 18:57:55
|
2 gün önce HARD DISC'im güme gidinceye kadar,ne yalan söyleyeyim en azından ben böyle bir ihtiyaç içinde değildim,fakat bir ton oyun, çoğu oynanmış sonlara gelinmiş,onca emek ve zahmet uçtu gitti.Çoğunu da baştan oynamayı gözüm yemiyor.Diyorum ki böyle durumlarda faydalı olabilmek açısından,hileler bölümü gibi bir bölüm olarak oynayanların save dosyalarını gönderebileceği bir bölüm yapılamaz mı?Teknik olarak imkanı var mı?Bilmiyorum ama bana güzel bir fikir gibi geldi.Değerlendirip değerlendirmemek sizin bileceğiniz bir şey.Selamlar. |
KRALDAN FAZLA KRALCI OLMA,HAYATI GERÇEKLERİYLE YAŞA |
|
n/a
deleted

İleti 59 |
İletim - 03/07/2003 : 19:26:31
|
Ben sitenin hileler bölümünde savegame'li oyunlar yok demedim.Bizim savegame'leri size yollayabilme şansımızın olup olmadığını sordum.SAYGILAR |
 |
|
n/a
deleted

İleti 59 |
İletim - 06/07/2003 : 02:20:44
|
Kimsenin cevap vereceği yok.Yazdıklarımı yazılmamış kabul edin.Selamlar |
 |
|
n/a
deleted

İleti 59 |
İletim - 06/07/2003 : 18:23:58
|
Uzun beyanat falan isteyen olmadı ki,sitenin yenisi olduğum için bazı şeyleri öğrenme gereksinimi duydum o kadar.Ordan bakınca anlama özürlü gibi mi duruyorum ki uzun beyanat falan mı vermemiz gerekiyor gibi gereksiz terimler kullanıyorsunuz.Bizim yazım tarzımıza dikkat ettiğimiz kadar,sizlerde bir yönetici olarak yazım tarzınıza dikat edersiniz daha güzel bir ortamda yazışmış oluruz.Saygılar. |
 |
|
alper
Üye

Canada
İleti 251 |
İletim - 07/07/2003 : 01:28:31
|
gamer arkadasım sakin ol kimse sana bir sey demedi bkkazaz sadece siteyi daha iyi incele ondan sonra soru sor demek istedi sanırım yani bunda sinirlenecek bir sey göremiyorum sitenin yenisiyim diyorsun siteyi biraz daha dikkatle incelersen sorunun cevabını bulursun |
Kapattık kardeşim. Öğleden sonra gel! |
 |
|
n/a
deleted

İleti 59 |
İletim - 07/07/2003 : 07:15:22
|
Bence bu konu benim yönümden tamamiyle kapanmıştır Alper arkadaşım,yanlış anlaşılmalar olabilir, sonuçta insanız .Uzatmanın hiç bir bir anlamı olmadığı gibi gereği de yok.Güzelliklerde buluşmak üzere,sevgiyle kal |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|