AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Tomb Raider
 TR 6 NIN ACIGINI YAKALADIM. ILGINC!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

ispermecet
Üye

İleti 2

İletim - 06/01/2005 :  02:35:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tesaduf eseri... Yaklasik bir haftadir Tombraider (Tehe Angle Of Darkness) in "Strahov Fortress adli bolumunu gecmeye ugrasiyordum. Donen testereli odaya gelmeden tel orgulerin ardindan kopegin size havladigi kasalarin ust uste yıgılı oldugu yeri bilirsiniz. burada tel orgulerin uzerinden atlamaya calisinca borulardan cikan buhar bizi olduruyordu ve biseyler yapmamiz gerekliydi. Bu noktada cok takildim ve bi vana gordum. vanaya ulasmak icin kasalari saga sola cekerken kiz bi ara tel orguler ile kasa arasina dustu, bir kac saniye boyunca sarsildi, ve bi anda pat diye testereli odaya girdi. Yani kendiliginden tel orgulerin icinden gecti. Oyunu onceden kaydetmistim. Tekrar denedim yine tel orgulerin icinden gecti ve testereli odaya girdi. Kasalari oyle bi ayarlamisim ki, kiz kasa ile tel orgu arasina****isip sonunda tel orgulerin icinden geciyor. Bu bolum aslinda nasil gecilir hala bilmiyorum ama oyunun bi acigini yakaladigimi biliyorum. Eidos a nasil iletebilirim?

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 06/01/2005 :  19:19:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu tür olaylara bug diyorlar.Bug nedir dersen kusur,ayarsızlık vs. hemen hemen her oyunda olur ve bu tür aksaklıkları düzeltmek için çoğunlukla patch(yama)çıkarırlar ve yamalar grafik ayarları,ses bozuklukları,bazı yerdfe olmaması gereken hareketleri,akışları yapay zekaları vs.düzeltir en azından azaltır.TR6 oyununun birkaç tane yaması çıktı bunları yüklediğin zaman dediğin sorun belki düzeliyordur.Eidos!a iletmene gerek yok:)ve oyunda zaten o kadar çok bug vardı.Mesala benim hatırladığım ileride göreceksin Curtis bir yaratıkla dövüşecek orda sol ileride çıkmaması gerekirken yukarı boşluğa çıkıyordu ordan çıkarak balkon gibi yere geçtiğimde yaratık öyle bakıyordu çünkü onun programında buraya çıkmak yoktu:)
İstersen yamaları indir birde öyle dene.İlave olarak yamaları indirdiğinde ilk başta çalışmayan demo ve ayrıntılar düzeliyor.
Bu bölüme gelince ince duvarların oraya sandığı itekle ve duvara çık pat üstündesin ordan yukarıda görülen vananın olduğu yere atla ve vanayı kapat gerisini biliyorsun.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

ispermecet
Üye

İleti 2

İletim - 07/01/2005 :  03:17:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ilginiz icin tesekkurler. Su oyunu ne zaman bitirebilecem merak ediyorum.. Ayrica iyiki boyle yardim bulabilecegim turkce bir site var.
Sayfanın En Üstüne Git

HOX
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 26/08/2006 :  19:25:01  Bilgileri Göster  HOX'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  HOX için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bende legendin açığını yakaladım,biara west africa bölümünde lara ve zip'in irtibatında bir sorun oluyor ve bağlantıları kopuyor zip laraya ne yapacağı konusunda yardım edemiyor sesi gelmiyor ama bikaç takla atıp kombo yapınca zip çok güzel oldu tekrarını görmek istiyorum filan diyor (tabi ingilizcesizi)ehe böylece ortaya bir yamukluk çıkıyor

skaterpunk
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000