AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 underground 2 save dosyası
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

majestik
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 03/01/2005 :  18:57:55  Bilgileri Göster  majestik için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ben cafede oyunyorumda deepfreez progarmı oldugunda savelerim kalmıyo hangisini save dosyası oldugunu bilmedigim icin disketede atamıyorum save dosyasının adı nedir acaba oyund alutfen soyleyin

hasat zamanı gel bitch rapime paha bic rapime paha bicme trip yapma git bitch.......

abow
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 04/01/2005 :  10:15:56  Bilgileri Göster  abow'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
save dosyalarını C:\Documents and Settings\xxxxxxxx\Local Settings\Application Data\ nın içine NFS Underground 2 adlı klasöre kopyalayın....

xxxxxxxx yazan yerde sizin makineniizin adı yazacak...

buda win 98 deki save yeri C:\Windows\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2

ayrıca "gizli dosyalar" kapalı ise: bilgisayarıma girin...yukardaki "araçlar" sekmesinden "klasör seçeneklerine"

girin..."Görünüm" sekmesinden """ gizli ve klasörleri göster" i saçip tamam deyin... çünkü saveler gizli...

Mucizemi Arıyorsun...Gördüklerin Mucize...!
Sayfanın En Üstüne Git

majestik
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 04/01/2005 :  18:14:52  Bilgileri Göster  majestik için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
tamam saol artık kopyalama yapabilirim saol

hasat zamanı gel bitch rapime paha bic rapime paha bicme trip yapma git bitch.......
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000