AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Grand Theft Auto San Andreas
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

murattyngo
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 02/01/2005 :  04:18:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence bu dünyada üretilen en iyi oyun.Ben üstüne tanımam arkadaş.Bu ounun başından 7 saatten önce kalkan görülmemiştir.Hadi yeni tartışma.

MURATTYNGO'S

bariblood
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 04/01/2005 :  20:14:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bencede gta çok iyi bir oyun grafikler gerçekçi ama bazı yerlerde grafikler deliriyor adam duvardan bile geçebiliyo(arabada öyle) ben gta bu zamana kadar çıkmış olan bütün oyunlarını bitirdim hiçbiri zor diğildi gta:san andreas en iyisi onuda bitiricess ama hiçbirinde 7 saat oynayıp kalkmadım ben daha fazla oynuyorum canımda hiç sıkılmıyo iyi bir oyun ama fazlasıyla kolay

OYUN MANYAĞI(I LOVE YOU PS2 GAME)
Sayfanın En Üstüne Git

eXpert
Üye

Turkey
İleti 158

İletim - 19/01/2005 :  03:13:06  Bilgileri Göster  eXpert için bir ICQ İletisi Gönder  eXpert'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  eXpert için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
GTA:San Andreas,grafikler,ses efektleri ve yapay zekada dünyada lider oyunu çıkardı bence hatta özellikle yapay zekada.Şimdiye kadar gidipde berberde saç kestirdiğim,badiye gittiğim aynı zamanda araba kaçırmak gibi işler yaptığım oyun hiç yoktur tahmin ederim.Bir de merak ettiğim konu var:
Bo oyunun sistem gereksinimleri.Herhalde sistem gereksinimleri buna göredir ama duyduğuma göre bu özelliklerine göre çok iyi durumda sayılabilirmiş gereksinimleri.Tam olarak bilen var mı acaba?

Ne kadar çok bilirsen bil,bilgin,karşıdakinin anlayabildiği kadardır.
Sayfanın En Üstüne Git

toprak82
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 19/05/2007 :  18:12:27  Bilgileri Göster  toprak82 için bir AOL İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba arkadaşlar, başka bikaç konuda da söyledim burda da söyleyeyim; san andreas şimdiye kadar yapılmış en iyi ve en detaylı gta oyunu.en basitinden araç sesleri bile öncekilerden kat kat gerçekçi.sonra herşeyi kullanabiliyosunuz abartısız, büyük gemiler hariç..vice city veya öbür serilerde uçakları bırak kullanmayı elleyemiyorduk bile, elimiz uçağın içinden geçiyodu artı en önemlisi nerdeyse sınırsız gezme olanağı sunan harita ve şehirler..ben ısrarla benim gibi san andreası 3 kez bitirip de hala sırf eğlenmek için oynayan insanlar vardır diyorum 2 seneden fazla oldu belki alalı, hala pcde duruyo ve oynuyorum

Fujitsu-Siemens Amilo M1450g 1.6 Ghz
Sayfanın En Üstüne Git

selpak
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 11/06/2007 :  20:39:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaşlar GTA Liberty City Stories oyununda benimde kayıt yaptıktan sonra görev yeri çıkmıyo. acaba çıkan bi arkadaş save ni upload edebilir mi
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 17/06/2007 :  21:47:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
liberty city stories'in görewi fln yok vice city'nin ya da gta 3'ün tam hatırlamıyorum ek paketiymiş yani anlicaanız oyunu tam oyun die alanlar (yani biz) keklendik :D
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000