AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 World of Warcraft
 wow u oynuyan var mı?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

majestik
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 31/12/2004 :  16:48:02  Bilgileri Göster  majestik için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar wow u oynuyan var mı acaba aranızda ben daha oynuyamadım da oyuyanlar begendimi acaba nasıl bende pahalı diye almadım 78$ oldugundan ama elimde cd key var internetten indirdim

hasat zamanı gel bitch rapime paha bic rapime paha bicme trip yapma git bitch.......

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 31/12/2004 :  18:38:54  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaw bulamıyorum bir türlü şu wow u. İncelemelerden süper bişey olduğu anlaşılıyo ama bir de oynayabilseydim. Kaç zamandır arıyorum ama bulamadım .Lütfen oynayanlar cevap yazsınlar.
Sayfanın En Üstüne Git

majestik
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 03/01/2005 :  18:39:29  Bilgileri Göster  majestik için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ewet bende oynuyan varmı diye soruyorum amerika yakında wow bedava gunleri baslıyomus keske burdada baslasa nasıl olur ama burda dogru duzgun bulunmuyo bide bedavasını mı bekliyecez

hasat zamanı gel bitch rapime paha bic rapime paha bicme trip yapma git bitch.......
Sayfanın En Üstüne Git

Perseus
Üye

Turkey
İleti 32

İletim - 13/01/2005 :  22:59:07  Bilgileri Göster  Perseus için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar şimdilik single olmasa da blizzard dan online oynayabilirsiniz

herkesi tsunamide ölenler için saygı duruşuna çağırıyorum...

I've become so numb...
Sayfanın En Üstüne Git

Perseus
Üye

Turkey
İleti 32

İletim - 03/02/2005 :  23:20:15  Bilgileri Göster  Perseus için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yada lafımı geri alıyorum. cd si ni aldım. %100 tavsiye. tam bi klasik olmaya aday(ör:cs)

I've become so numb...
Sayfanın En Üstüne Git

BachRi
Üye

Turkey
İleti 93

İletim - 12/02/2005 :  21:56:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O oyunu bende alcam yakında ama o kadar parayı bi oyuna vermek biraz zoruma gidiyor.94 milyon bi ödiyecekmissin sonra bide her ay 15 milyon ödiyecekmissin.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000