AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Solucan
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 02/01/2005 :  13:11:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşekkür ederim de siz kimsiniz? Bilmek istediğim mesajlarımı nasıl düzenleyeceğim değil. Yine de teşekkür ederim ne diyeyim?

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 02/01/2005 :  20:00:51  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bizim yerimize uyarı yapmış rappier, forum düzeni açısından dediği gibi msj larını editleyerek düzenlersen gereksiz uzunluklar ve mesajlar olmaz.

Antivirüs programın olup da bir öğeyi silemiyorsan, update etmen işe yarayabilir, tanımlı olmayan bir dosya olabilir silinemeyen, kolay gelsin...

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 03/01/2005 :  13:24:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşekkür ederim. Bu mesaj düzenlemesini bir yöneticiden uyarı allarak öğrenmek daha hoş olurdu. herneyse arkadaşa yine de teşekkürler. Virüs programlarımın hepsi virüsü tespit ediyor. Ancak sistem dosyasında olduğu için temizleme işlemini kabul etmiyor. Ayrıca daha geçen hafta güncelledim. Trojan temizlemek için özel yapılmış programlar var mı? Biliyor musunuz acaba?

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 03/01/2005 :  16:14:21  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bilgisayarı güvenli kipte açıp sonra virüs programını çalıştır. trojanı görüyorsa siledebilmesi lazım bundan sonra. bu olmuyorsa registryden ayar yapmak lazımki umarım oraya kadar gelmez. kesin çözüm yolunu bir arama motoruna trojanın adını yazarakta bulabilirsin.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 03/01/2005 :  16:15:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
www.symantec.com adresinde Trojanın adını yazıp ara, onu temizlemek için büyük ihtimalle bir download bulursun. Kolay gelsin... Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000