AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 logo
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 26/01/2005 :  00:30:47  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
dostum ben seni azarlamıyorum, ayrıca burda yabancı yerli ayrımıda yapılmıyor, sadece ip adresleri aynı olan kişileri tesbit ettiğimizde uyarıyoruz, buda bizim görevimiz sonuçta, ayrıca bunu zevk için yapmıyoruz amacımız forum ortamında daha düzeyli ve yararlı olacak bir ortam sağlamak, burda sizlerede bizim kadar duyarlı olmak düşüyor sanırım, bu site hepimizin sonuçta...

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 28/01/2005 :  15:56:16  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hayda konu nerden nereye gitmiş yaa(RİJİ böyle birşey varsa cidden ayıp ama zannetmem)

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Sayfanın En Üstüne Git

berkay533
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 28/01/2005 :  20:13:41  Bilgileri Göster  berkay533'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bu arada daha demin selm ve riji birlikte konusuyorlardı yakalanınca selimi aradan cektinmi RİJİ (seni suclamak gibi olmasın)

MOR VE ÖTESİ
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 31/01/2005 :  00:29:02  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
şimdi moralimin başka nedenlerle bozuk olduğu bir anda yargısız infaz yapmak istemiyorum ama kimse gerikazekalı değil bu sitede, hele hele ben hiç değilim bu mesajı yazdıktan yaklaşık 15 dakka sonra buraya bir link ekliyeceğim lütfen o linke bir tıklayın ve utanmazlığın boyutunu bir görün birde buraya yok efendim yabancıyım diye diye azarlanmaktan bıktım hesabı duygu sömürüsü yapımış ben seni banlamazmıyım uyanık, her türlü şikayetini özelden site kurucusuna editöre vesaireye yaz bide benden kendine sütlü kahve söyle, 15 dakka içinde isbatını burda link olrak verecem

ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 31/01/2005 :  00:41:33  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.oyunsitesi.gen.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=4293
işte isbatlı link

ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000