AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 msn de büyük sorunum var
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

St@tiX
Üye

Turkey
İleti 66

İletim - 14/01/2005 :  15:57:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla nereleri karistirdiysan çok ii karistirmissin,helal olsun sana!sen en iisi önce MSN'yi sil sonra tekrar kur.gerçi hotmail'de de ayni seyi diyosada bunun pek bi faydasi olmaz ama,yine de dene,ölmezsin!
MSN'nin parali olmasina geleyim.normaldir,o kadar çok kullanicisi var ki,parayi kiramak için en ideal yol!hadi bye&smile millet!...

Smile or die!
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 15/01/2005 :  10:06:43  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
MSN betayı da kurdum fark etmedi.(statix bu olay başka bilgisayarlarda deneyincede oluyo)
Sayfanın En Üstüne Git

St@tiX
Üye

Turkey
İleti 66

İletim - 15/01/2005 :  10:26:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
o zaman sen e-mail hesabinla oynamissin biraz.seyi denedin mi,profil'ini degistirip orda dogum tarihine falan bak.belki küçük görüyodur,ondandir.

Smile or die!
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 15/01/2005 :  10:57:35  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet ondan zaten.Ama profil ayarlarına girilmiyo.
Sayfanın En Üstüne Git

St@tiX
Üye

Turkey
İleti 66

İletim - 15/01/2005 :  22:19:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
nasi yaa!?bak MSN'de araçlar/seçenekler içinde kisisel ayarlari yapabiliyosun.profil düzenleden oluyo sanirim.bunu denedin mi peki?

Smile or die!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000