AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Prince of Persia
 prince of persia warrior within...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

kohan
Üye

Turkey
İleti 209

İletim - 25/12/2004 :  18:49:54  Bilgileri Göster  kohan için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
prince'nin clockwork and gears activation room bölümünde present'ta yani şimdiki zamandakiçok büyük bir uçurum un olduğu bi yer var.buraya zaman değiştirme odasından gelinio,yolda giderken köpercikler saldırıo ve o uçuruma ulaştığımızda ise geçecek yer bulamıorm.iyice tarif edeyim uçurumu;uçuruma giriş kapısının hemen bitişiğinde karşı karşıya duvarlar var ama orlara çıkılmıo yıkıntılar var ikisinde de çünkü.işte bn o uçurmu acaba nasıl geçeceim?

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 25/12/2004 :  20:00:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tarif güzel ama yeri kestirmek güç:)İlk olarak alternatif uzak akmera açısından bak,altlarda veya duvarda çıkıntılar var.Aklımda köpeklerin saldırıdğı zaman köşede bir kapı var kapalı ama sen köpekleri oraya çekersen patlıyor ve ordan diğer tarafa geçiyorsun orda diğer taraftaki geçitten geçemiyorsun.Birde kapalı kapıyı düğmeye bastığında kapıyı açtığında aşağı elle tutun ve bayrakla in ordan sutunlardan diğer tarafa,son olarak save yaptığın ve yaratıkların saldırıdığı oda var duvarı yine patlatarak kırıyorsun ordan çıktığında duvarların içinde tutuynma yerleri var uzak bakış açısıyla görürüsün.Belkide şimdiye kadar geçtin;)
Not:Eğer ikinci sonu görmek istiyorsan oyunu normal veya zorda oynaman gerekiyor,hatırlatayım:)Kolay gelsin.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

kohan
Üye

Turkey
İleti 209

İletim - 26/12/2004 :  17:28:19  Bilgileri Göster  kohan için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
evet saol yardımın için

ÖLMEK bilmeyen biri için reçetesi olan, şu çocuğa versin bi zahmet...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000