Ben her zaman yardımcı olmak isterim ama bişey bilmiyorum. yanlızca web sitesi yapımı bilirim yazılım adına.Belki bi program bulursam karışıtırak öğrenirim. bişeyler yapmanın zamanı geldi... atlantis_fb@mynet.com
------------------ FENERBAHÇE 1907 ------------------
Ben de Game Maker 6.0 programı var. Yani 2 boyutlu oyunlar yapabilirim ama sen 3 boyutlu oyunlar yapmak istiyorsan 3ds Max programları ile model tasarımlarını yapabileceğin programları öneririm. Yalnız 3ds Max, sana yalnızca model tasarımlarında yardımcı olacaktır. Sadece 3ds Max programıyla oyun yapamazsın. Oyun yapabilmek için yazılım dillerini bilmen gerekir, ona göre haa!
Ben de Game Maker 6.0 programı var. Yani 2 boyutlu oyunlar yapabilirim ama sen 3 boyutlu oyunlar yapmak istiyorsan 3ds Max programları ile model tasarımlarını yapabileceğin programları öneririm. Yalnız 3ds Max, sana yalnızca model tasarımlarında yardımcı olacaktır. Sadece 3ds Max programıyla oyun yapamazsın. Oyun yapabilmek için yazılım dillerini bilmen gerekir, ona göre haa!
Dostum bende 5.3a var 6.0 ın Crack linkini verebilirmisin bana. Bende senin gibi birkaç oyun yaptım. Hani şu küçük laser tank oyunu var ya ondan bi de sokoban yapmıştım. Bi de şu script kullanmayı doğru dürüst bilsem aşıcam...