AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 küçük bir sitem
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

van nistelrooy
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 19/12/2004 :  22:04:15  Bilgileri Göster  van nistelrooy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar tamam saolun oyun tanıtımı yazıyosunuzda ama xbox yerine pc oyun tanıtımıda yazsanız olmazmı

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 19/12/2004 :  23:15:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla biz de yazın diyoruz ama kimse kaale almıyor. Hatta buradan bir kere daha söyleyim: YAZI YAZIN!!! :) Kimse bana bakmasın, ben oyun oynayamıyorum uzun zamandır :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 19/12/2004 :  23:42:00  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Efenim imamın osurduğu yerde cemaat üfler, oyun oynamamak bahane değildir, yeter ki gönül istesin, cd olmadan da oyun incelenir (bu lafımla kendimi de yaktım)...

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 20/12/2004 :  10:00:08  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sayın yöneticiler, yazar olmadan da inceleme göndersek kabul edermisiniz

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 20/12/2004 :  23:56:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kabul ediyoruz. Zaten Xbox yazılarına bakarsanız, hepsi yazar olmayan bir arkadaş tarafından yazılıyor. Yazıları bize göndermeniz gerekiyor. Tabii biraz özenerek yazarsanız sevinirim :)

Falamir, seninle özelde konuşalım bir ara :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 21/12/2004 :  15:13:36  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
peki, elizmizden geldiğince yardım etmeye çalışırız... aslında bi ara underground 2 için çok geniş bir yazı hazırlamıştım ama vazgeçtim sonra.......

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000